Select Page

ŽO HDZ BiH ŽZH uz dr. Marija Kordića i kandidate GO HDZ BiH Mostar

ŽO HDZ BiH ŽZH uz dr. Marija Kordića i kandidate GO HDZ BiH Mostar

U petak poslijepodne u Širokom Brijegu održana je 8. redovita sjednica Županijskog odbora HDZ BiH Županije Zapadnohercegovačke.

Ista je započela komemorativnim sjećanjem na dr. Franju Tuđmana, tvorca moderne hrvatske države i prvog hrvatskog predsjednika te utemeljitelja HDZ-a u povodu 21. obljetnice njegove smrti.

Na sjednici su analizirani izborni rezultati gradskih i općinskih odbora HDZ-a BiH u Županiji Zapadnohercegovačkoj i izraženo je zadovoljstvo ostvarenim rezultatima i uvjerljivim pobjedama stožerne stranke hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini koja će imati svoje (grado)načelnike i vijećničke većine u Širokom Brijegu, Ljubuškom, Posušju i Grudama.

Uz zahvalu biračima na podršci, poručeno je kako HDZ BiH sa svojim izabranim kandidatima nastavlja raditi na dobrobit svih građana u ŽZH.

Jedna od točaka dnevnog reda sjednice bilo je i izvješće Tomislava Pejića, ministra zdravstva, rada i socijalne skrbi ŽZH koji je nazočne informirao o trenutačnoj epidemiološkoj situaciji u ŽZH.

Članovi ŽO HDZ BiH ŽZH odali su priznanje i pružili podršku svim zdravstvenim radnicima u ŽZH, Stožeru civilne zaštite ŽZH i Vladi ŽZH koji ulažu velike napore u borbi s koronavirusom.

Osim toga, razgovaralo se i o financijskoj i sigurnosnoj situaciji u ŽZH u vremenu pandemije koronavirusa, a izvješća o istima podnijeli su dopredsjednik Vlade i ministar financija ŽZH Toni Kraljević i ministar unutarnjih poslova ŽZH David Grbavac.

Na kraju sjednice ŽO HDZ BiH ŽZH iskazao je maksimalnu podršku listi HDZ-a BiH na čelu s dr. Mariom Kordićem i GO HDZ BiH Mostar koji će u izbornu borbu 20. prosinca.

U uvjerenju kako će HDZ BiH pobijediti, a Grad Mostar postati 22. jedinica lokalne samouprave u kojoj će stožerna hrvatska stranka imati svoga (grado)načelnika, upućen je poziv svim građanima s područja ŽZH koji imaju pravo glasa na izborima u Mostaru i svim dobronamjernim Mostarcima da iskoriste svoje građansko pravo i daju svoje povjerenje HDZ-u BiH.

Vrisak.info

OGLASI

Loading