Select Page

ZVORNIK: 24-godišnji terorist Nerdin Ibrić posljednjih se mjeseci čudno ponašao i u prakticiranju vjere

ZVORNIK: 24-godišnji terorist Nerdin Ibrić posljednjih se mjeseci čudno ponašao i u prakticiranju vjere

OSA je u petak obavijestila sve agencije o mogućim novim napadima na policijske postaje širom BiH, ali bez detalja šta bi mogao biti mogući motiv, objavila je FTV

Ministar unutarnjih poslova Republike Srpske rekao je da Ministar Lukač: Ovo bi mogao biti početak mnogo gorih događanja u BiHsu poznati novi detalji napada, a da je policija odmah nakon napada blokirala kuću napadača u selu Sapna.

“Dovezao se pred policijsku stanicu, napustio vozilo i smrtno ranio jednog policajca, a potom i ranio dvojicu. Sve vrijeme je uzvikivao ‘Allahu ekber’. Ostali policajci s njim su razmijenili vatru, a on je pucao iz sačmarice”, rekao je Lukač za RTRS i dodao: “U njegovom automobilu naknadno su pronađeni pištolj i još jedna puška. Kako informacije s terena kažu, 24-godišnji napadač Nerdin Ibrić se posljednjih mjeseci ponašao čudno. Prilikom obavljanje molitve u džamiji izdvajao se načinom prakticiranja vjere. Pretpostavke su da je bio povezan s vehabijskom zajednicom.”

OSA je u petak obavijestila sve agencije o mogućim novim napadima na policijske postaje širom BiH, ali bez detalja šta bi mogao biti mogući motiv, objavila je FTV.

vecernji.ba

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

Kreće anketiranje u Posušju

Anketa o radnoj snazi u Posušju provodit će kontinuirano tijekom cijele godine. Anketa se provodi...

Loading