Select Page

ŽZH: Čekaju se rezultati 45 testova, zabilježeno jedno kršenje samoizolacije

ŽZH: Čekaju se rezultati 45 testova, zabilježeno jedno kršenje samoizolacije
Tijekom srijede i četvrtka ujutro do 11:00 sati s područja ŽZH testirano je ukupno 45 osoba na koronavirus, a rezultati se još očekuju, potvrđeno je iz Stožera civilne zaštite ŽZH.

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo ŽZH, u samoizolaciji se u ovoj županiji nalazi 935 osoba što predstavlja pad od 11 osoba u odnosu na srijedu.

Najviše osoba u samoizolaciji nalazi se u Posušju (311), slijedi Široki Brijeg s 306, Ljubuški 188 te Grude sa 130 osoba u samoizolaciji.

Zabilježeno je jedno kršenje samoizolacije dok drugi prekršaji nisu zabilježeni u protekla 24 sata, informacije su iz Ministarstva unutarnjih poslova ŽZH.

S obzirom da se nalazimo u Velikom tjednu i očekuju se pojačane gužve u trgovinama, apeliramo na sve trgovine da osiguraju poštivanje mjera Stožera kako bi spriječili daljnje širenje koronavirusa. U narednim danima će biti pojačana kontrola poštivanja mjera, navode iz Stožera civilne zaštite ŽZH.

Podsjećamo, radno vrijeme trgovina je radnim danima do 18:00 sati, subotom do 13:00 sati dok je nedjeljom zabranjen rad svih trgovinama osim pekarnica i ljekarni koje mogu raditi do 12:00 sati.

Iz Stožera CZ ŽZH napomenuli su na kraju izvještaja da je ponedjeljak, 13. travnja, neradni dan u ŽZH.

jabuka.tv

OGLASI

Lager traži 100 radnika

Tvrtka LAGER D.O.O. Posušje sa sjedištem u Posušju, Vukovarska 47, zbog povećanog obujma...

Loading