Select Page

ŽZH i SDŽ intenziviraju projektne aktivnosti

ŽZH i SDŽ intenziviraju projektne aktivnosti

Župan Splitsko-dalmatinske županije Blaženko Boban sastao se u četvrtak s predsjednikom Vlade Županije Zapadnohercegovačke Zdenkom Ćosićem te gradonačelnicima i načelnicima iz ŽZH.

Na sastanku je bilo nekoliko tema. Nazočni su se osvrnuli na  aktualnu političku situaciju vezanu uz položaj Hrvata u BiH te oko aktivnosti koje se odnose na promjenu izbornoga zakona.

Druga tema i najveći fokus sastanka bila je prekogranična suradnja gdje je župan Boban istaknuo da će se suradnja na projektnim aktivnostima između ovih dviju županija u budućnosti intenzivirati.

Osim Bobana, u izaslanstvu iz Splitsko-dalmatinske županije bili su i zamjenici župana Stipe Čogelja i Ante Šošić, pročelnik Kabineta župana Davor Pavić, zamjenik pročelnika Kabineta župana Ivan Baćak te ravnatelj javne ustanove RERA SD Jozo Sarać.

Sastanku su nazočili i ministar prostornog uređenja i zaštite okoliša ŽZH Miroslav Ramljak, gradonačelnik Širokoga Brijega Miro Kraljević, gradonačelnik Ljubuškoga Vedran Markotić, načelnik Općine Posušje Ante Begić te načelnik Općine Grude Ljubo Grizelj.

OGLASI

Loading