Select Page

ŽZH: Jednoglasno usvojen Zakon o turizmu

ŽZH: Jednoglasno usvojen Zakon o turizmu

Prijedlog Zakona o turizmu usvojen je jednoglasno na 10. redovnoj sjednici Skupštine ŽZH održanoj u petak u Širokom Brijegu.

Ovaj zakon uredit će, između ostaloga, osnivanje turističkih zajednica na razini županije, gradova i općina te turističke pristojbe.

Po skraćenom postupku usvojen je i Prijedlog Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o pravobraniteljsku ŽZH te Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o javnim cestama ŽZH.

Skupština je usvojila i Izvješće o Javnoj raspravi o Nacrtu Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o udžbenicima i drugim nastavnim sredstvima za osnovne i srednje škole u ŽZH.

Sjednica je počela minutom šutnje za nedavno preminulog zastupnika Zdravka Bešlića nakon koje je kratak govor o pokojnom Bešliću održao predsjednik Skupštine Ivan Jelčić.

(www.jabuka.tv)

OGLASI

PRODAJA STANOVA I GRAĐEVINSKIH PARCELA

Investitor izgradnje, društvo Domusgradnja oglašava prodaju stanova i građevinskih parcela. U novoformiranom naselju u Ulici Mile Bošnjaka (Jukića njive) u tijeku je izgradnja višestambene zgrade s ukupno 16 stanova. Stanovi su...

Loading