Select Page

13 doza krvi darovali zaposlenici Vokela

13 doza krvi darovali zaposlenici Vokela

Crveni križ općine Posušje nastavlja širiti ideju i svijest o važnosti darivanja krvi među zaposlenicima posuških tvrtki. Nakon što su u prošlom mjesecu krv darivali zaposlenici „Binvesta“, u četvrtak 4. ožujka krv je darovalo i 13 zaposlenika poduzeća Vokel d.o.o Vinjani, priopćeno je iz Crvenog križa općine Posušje.

Inače, ovo je prva akcija dobrovoljnog darivanja krvi u ovom poduzeću za koju se prijavilo 29 osoba, a 21 osoba je pristupila liječničkom pregledu. Razni, uglavnom manji zdravstveni problemi, su razlog da njih 8 nije moglo darovati krv, a dio zbog iznenadnih poslovnih obaveza.

Medicinsku ekipu Transfuzijskog centra SKB Mostar predvodila je dr. Martina Grgić, a poduzeće Vokel se pokazalo kao pravi domaćin.

Nekoliko zaposlenika Vokela popunilo je i članske pristupnice i uplatila godišnju članarinu te su tako postali i članovi Crvenog križa.

Crveni križ općine Posušje se zahvaljuje svima koji su pristupili ovoj plemenitoj akciji, posebno onima koji su darovali dragocjenu tekućinu, a poduzeću Vokel d.o.o Vinjani na ugodnom gostoprimstvu i suradnji i u ovoj akciji uz uvjerenje i obostrano obećanje da će se suradnja nastaviti, priopćeno je.

Radioposusje.ba

OGLASI

Loading