Select Page

17. i 18. ožujka posjetite Sajam vjenčanja u Herceg Etno-selu Međugorje

17. i 18. ožujka posjetite Sajam vjenčanja u Herceg Etno-selu Međugorje

Kako organizirati vjenčanje? Odgovor na to pitanje je vrlo jednostavan, napravite To do list i posjetite Sajam vjenčanja u Herceg Etno selu 17. i 18. ožujka 2018.

Već tradicionalno, 8. godinu za redom, ožujak je rezerviran za najsvečaniji i najočekivaniji događaj u godini, Sajam vjenčanja!

Dugogodišnja uspješna suradnja organizatora i izlagača iz područja organizacije vjenčanja, rezultirala je odabirom samo vrhunskih brendova iz Bosne i Hercegovine ali i šire, koji prezentiraju svoje usluge te na taj način stvaraju trendove ali i olakšavaju mladencima organizaciju samog vjenčanja.

To do list vašeg vjenčanja

Prije nego uopće krenete u organizaciju, potrebno je odrediti datum, ali pretpostavimo da ste to već dogovorili. Sastavite To do list koji će sačinjavati popis stvari koje trebate dogovoriti, npr. mjesto održavanja svečane večere, vrijeme dogovora u crkvi, odabir vjenčanice i svečanog odijela, eventualno i večernje haljine ukoliko se imate želju pesvlačiti nakon ponoći. Također, potrebno je dogovoriti i cvijetnu dekoraciju, odabir cvijeća koji će biti u vjenčanom buketu, naravno, ne smijete ni zaboraviti vjenčano prstenje, vozilo kojim ćete doći na vjenčanje, odabir fotografa koji će zabilježiti sve najvažnije trenutke i stvoriti trajne uspomene na taj dan. Nikako ne smijete zaboraviti odabrati pozivnice i zahvalnice, posebne i unikatne kakvi ste i sami.

Puno je toga za dogovoriti i zato, posjetite Sajam vjenčanja i dogovorite sve na jednom mjestu!

Odaberite najbolje za sebe

Na Sajmu vjenčanja moći ćete pogledati najnovije kolekcije vjenčanica salona La Perla, Bakus Sposa, Diosa, večernje haljine Tea Rajić design, Aide Mušinović i Andrea Zvono design, muška svečana odijela Di Caprio by Varteks te odabrati modele koji najviše odgovaraju vašem stilu i ukusu jer organizatori i izlagači pripremili su za svakog ponešto.

Cvjetnu dekoraciju svog vjenčanja možete odabrati u ponudi Inova Decora, Cvjetnog ateljea Hedera i Unique decora by Stella i Darko a pozivnice i zahvalnice u ponudi Vjenčanja plus by Grafika plus te Zahvalnica Brando.

Luksuzna vjenčanja predstavit će ponudu svojih old timera, luksuznih i “kraljevskih” vozila kakva i zaslužujete na svoj dan vjenčanja!

Odabir slastica ne prepuštajte slučaju jer vjenčana torta kraljica je svečane večere a odabrati možete u ponudi Lana cake designa i Nam-pek slastica.

Vjenčane fotografije ostati će kao trajna uspomena i zato odaberite stil fotografije koje vam se sviđa i bookirajte fotografa čim prije! Svoje bookove kao i najbolje radove predstavit će službeni fotograf Sajma vjenčanja 2018. Foto Light Studio.

U današnje vrijeme kada su fotografije vrlo bitne, sve se odmah objavljuje na društvenim mrežama i ostalim medijima, sve više pažnje se posvećuje dodatnim efektima. Niski dim, dekoracije sa balonima, vatrene fontane, eksplodirajući baloni neki su od efekata koje mladenci žele za svoje vjenčanje. Ples na oblacima, kao i Vjenčanje u sedmom nebu prezentirat će svoju ponudu, a pirotehnika Mirnovec poznati je specijalist za vatromet.

The Selfie Mirror iz Splita nudi samostojeće, interaktivno ogledalo, prilagodljivih okvira, koje će zabilježiti vaše trenutke preko integriranog foto aparata sa opcijom uređivanja. Svaku svoju fotografiju možete personalizirati dodajući svoj osobni potpis ili kreaciju.

Po prvi puta na Sajmu ćete pak moći dogovoriti i najam Fotkaone najmodernije generacije, a retro dizajna, koja će gostima pružiti dodatnu zabavu i nezboravene fotografije sa raznim, veselim rekvizitima.

​Vjenčano prstenje, ali i zaručnički prsten ono je što se još dugo i nakon dana vjenčanja nosi na ruci, s toga obratite posebnu pažnju prilikom izbora istih. Najbolju ponudu za vas pripremile su zlatarne: Seiko, S&M i Zaks.

Svaka mladenka na svom vjenčanju želi zablistati a za to će se pobrinuti ​beauty dio izlagača. Idealnu frizuru dogovorite kod službenog frizera Sajma, Vip Saloon-a, a make up prepustite u ruke Make up by Zdenka. Partner Sajma, dm drogerie markt , na svom beauty kutku predstavit će dekorativnu kozmetiku trend IT UP koja make up trendove čini dostupne svime,a ovaj brend nudi veliki broj proizvoda koji su osmišljeni kako bi omogućili svakoj ženi da izrazi svoju osobnost – na bilo koji način i u bilo kojoj nijansi.
Poliklinika Musa vaš će osmijeh učiniti još zanosnijim, a Body Fit Line Hercegovina predstavit će svoje čudotvorne “zelene pilulice” koje će vam pomoći dovesti liniju do savršenstva ali i Ljekarna Ljubić koja će predstaviti mineralnu kozmetiku Jane Iredale, koja se koristi u lječilištima, salonima i medicinskim klinikama diljem svijeta. Prirodne kozmetike Gloria i Ardia predstavit će najnovije linije za njegu lica i tijela, što je svakoj dami bitno, zar ne?

Predstavit ćemo vam i Angellum, kreativnu kršćansku platforma koja okuplja tim ljudi koji želi ljepotu stvaranja podijeliti sa svijetom. Angellum će se na Sajmu vjenčanja predstaviti sa “Mojom pričom” – svojevrsnom čuvaru uspomena koji prati djetetovo odrastanje.

​Sajam vjenčanja ove su godine podržali i generalni sponzor Namex-ključ za dobru kupovinu te službena voda, prirodna izvorska voda Leda koja će ekskluzivno na Sajmu predstaviti “novo ruho”, čije ćete proizvode i usluge zasigurno koristiti i nakon vjenčanja.

Pokrovitelj Humanitarne modne revije Croatia Osiguranje, posjetiteljima će ponuditi kupone sa popustima na neke od svojih usluga.

Organizirajte vjenčanja na jednom mjestu – Sajmu vjenčanja u Herceg Etno selu, 17. i 18. ožujka 2018.​ jednostavno, brzo i za pamćenje!

brotnjo.info

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading