Select Page

23. Livno open 2018 – KUP VELEPOSLANIKA REPUBLIKE KOREJE

23. Livno open 2018 – KUP VELEPOSLANIKA REPUBLIKE KOREJE

Održao se u subotu 20.10.2018. u Gradskoj sportskoj dvorani u Posušju.

Na četiri borilišta natjecalo se preko 260 natjecatelja iz 27 klubova Hrvatske i Bosne i Hercegovine u disciplini sportske borbe za uzraste mlađih i starijih kadeta i kadetkinja te juniora i juniorki. Organizator natjecanja bio je TKD Magone iz Livna, domaćin Općina Posušje, tehnički organizator TKD Poskok iz Posušja a pokrovitelj veleposlanik Republike Koreje.

U ukupnom poretku turnira najuspješniji je bio TKD Marjan iz Splita, na drugom mjestu je TKD Imotski, na trećem TKD Magone iz Livna a na četvrtom TKD Poskok iz Posušja.

Taekwondo klub Poskok nastupio je sa 23 natjecatelja koji su se u jakoj konkurenciji okitili sa 14 medalja, 4 zlatne, 5 srebrnih i 5 brončanih te peharom za drugo ekipno mjesto u mlađim kadetkinjama.

Zlate medalje su osvojili Filipa Bašić, Šimun Topić, Matej Bešlić i Mate Dragoja, srebrne su osvojili Lucija Miličević, Sara Grubišić, Marko Marić, David Dumančić i Petra Ćuk. A brončane Klara Grubišić, Patrik Marić, Antea Kraljević, Klara Grubišić i Manda Pekas.

“Ovo je bio jedan neobičan projekt gdje smo imali organizaciju Livno opena u Posušju. U vrlo kratkom vremenu se moralo uraditi puno organizacijskog posla pa je sami sportski dio pao u drugi plan. Nastupili smo u proširenom sastavu i obzirom na sve uz odličnu organizaciju ostvarili smo jako dobar i sportski rezultat. Za taj rezultat su najzaslužnije naše najmlađe djevojčice koje su u kategorijama mlađih kadetkinja ostvarile odlične rezultate. Zahvaljujem se Općini Posušje, našim trenerima, članovima našeg kluba i njihovim roditeljima, članovima taekwondo kluba Magone iz Livna i svima ostalim koji su doprinjeli organizaciji ovog natjecanja.” – Patar Boban, trener.

OGLASI

Loading