Select Page

Dani kruha danas u Srednjoj strukovnoj školi u Posušju

Dani kruha danas u Srednjoj strukovnoj školi u Posušju

U ovom mjesecu listopadu, u našim osnovnim i srednjim školama obilježavali su se Dani kruha, čime su nam učenici, njihovi nastavnici, profesori te roditelji priredili pregršt lijepih trenutaka, koji nas sve skupa čine ponosnima i pokazuju koliko smo vezani za naše mjesto i naš kraj koji ima bogatu tradiciju i kulturu.

Ponosni na dosadašnje organizatore i odlične prigodne programe najavljujemo i program SSŠ Posušje.

Učeničko vijeće SSŠ Posušje i ove godine organizira manifestaciju Dani kruha koja je kao i do sada humanitarnog karaktera.

Na ovaj dan želimo iskoristiti prigodu i pokazati zahvalnost za kruh i plodove zemlje, a ujedno težimo očuvanju i njegovanju naše tradicije, naše kulture – jer smo to svi mi – naše Posušje.

Dakle, danas u 14:45 h u velikoj školskoj dvorani imate prigodu prisustvovati priredbi bogatog sadržaja i stoga vas sve pozivamo da nam se pridružite, a ujedno da i humanitarno djelujemo.

Naime, pridružujemo se našim školama, koje su također imale ovu ideju da prilozi s humanitarke idu za djevojčicu Anu Ritu Puljić.

P.S. Dio našeg planiranog programa su i naši dragi gosti HKUD fra Petar Bakula Posušje koji će upotpuniti naš program, a svojom izvedbom će imati prigodu prezentirati svoj rad i pokazati svima nama koliko trebamo biti ponosni na njih, stoji na facebook stranicama Srednje strukovne škole u Posušju.

posusje.net

OGLASI

Loading