Select Page

FOTO-VIDEO: SS Bagušić-Tropicana u šlageru večeri prošao domaću ekipu Smilea na penale

FOTO-VIDEO: SS Bagušić-Tropicana u šlageru večeri prošao domaću ekipu Smilea na penale

U polufinale „Makarane 2015.“ plasirali su se Pivo u boci, Marina Tučepi,Vila Jukić i Svadbeni salon Bagušić-Tropicana.

Rezime je to četvrtfinalnih utakmica odigranih u četvrtak, gdje je šlager večeri bila posljednja utakmica u kojoj je sve riješeno tek izvođenjem šesteraca. Spretniji i sretniji bili su Posušani koji će tako pokušati obraniti naslov pobjednika od lani. Ali, svakako najbolja utakmica turnira do sada, i najljepša pozivnica da Makarani i susjedi u subotu u polufinalu ispune tribine.

A ždrijeb je odredio da dvije tučepske ekipe igraju kontra, ipak favorita. Termini utakmica odredit će se u petak prijepodne, ali bi program trebao krenuti ne prije 17.30 sati. Bit će zanimljiva i utrka strijelaca, jer je Ante Ćorluka dao 4 gola za Vilu Jukić i primakao se na samo 2 gola zaostatka iza Vlade Andrijaševića koji je završio turnir.

POLUFINALE, Subota, 9. siječnja

Svadbeni salon Bagušić/Tropicana – Marina Tučepi

Vila Jukić – Pivo u boci

Finalni dan je nedjelja 10. siječnja

Tijek utakmice:

SS Bagušić-Tropicana – CB Smile 5:4 (2:2)

SS Bagušić-Tropicana:Bačak, Šimić, Bagarić, Petrić, Pokrajčić 1, Nevestić 1, Serdarušić, Bakula, Čutura, Česić

CB Smile:Franić, Mario Burić, Pašalić, Miočević, Lozina, Stojkić 1, Antunović, Babić 1, Damir Rašić

Šlager večeri je završio, baš kao da su tribine tako priželjkivale, na penale. Da, simpatije publike su naravno bile na strani CB Smile, koji je odlično odigrao više od 20 minuta utakmice, imao prednost 2:0, efektnim golovima Babića, i Stojkića samo 4 sekunde prije kraja 1. poluvremena (kazneni udarac s 10 metara). Nastavak pripada lanjskom pobjedniku koji se ne predaje, Franić na golu nekoliko puta sjajno spašava, ali je u 25. nemoćan nakon „bicikla“ Babiću Ante Pokrajčića koji s 15 metara buši Franića. Igraju i dalje željni izjednačenja, plješće se na otvorenoj sceni za poteze s obje strane. I onda 2:2, u 28. pogađa Nevestić. Ne staju crveni, žele i treći gol, kraj. Baš šteta što netko mora otpasti iz turnira. I prvi udarac, Stojkićev, sad Baćak efektno brani. Naizmjenično pogađaju Nevestić, Burić, Šimić, Miočević, a gol odluke postiže sjajni Ante Pokrajčić, sigurno igrač utakmice. Bagušić ide po novo finale….

Posušje.net/ma-sport.info

OGLASI

Loading