Select Page

55. sjednica Vlade ZHŽ

55. sjednica Vlade ZHŽ

U utorak 22. studenoga 2016. godine, pod predsjedavanjem predsjednika Vlade Zdenka Ćosića, u Širokom Brijegu je održana 55. sjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke.

Na sjednici Vlada je donijela Uredbu o Uredu Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije. Razlozi za donošenje ove Uredbe ogledaju se u potrebama koje Županija ima po pitanju Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju i svih budućih poslova vezanih za proces europskih integracija u BiH.

Vlada je donijela Odluku o davanju suglasnosti na izmjene i dopune Financijskog plana Službe za zapošljavanje Županije Zapadnohercegovačke za 2016. godinu i procjene plana za 2017. i 2018. godinu i Odluku o izmjeni Odluke o utvrđivanju visine novčane naknade članovima Stegovnog vijeća.

Također, Vlada je na današnjoj sjednici donijela Rješenje o imenovanju Povjerenstva za izradu prijedloga „Strategije borbe protiv korupcije u Županiji Zapadnohercegovačkoj“ u sastavu: Drago Galić, Milan Galić, Jerko Barić, Mirela Perić, Ivan Mlinarević, Dejan Ružić i Mirjana Primorac.

Vlada je donijela i sljedeća rješenja: Rješenje o imenovanju osobe ovlaštene za obavljanje ovlasti i obveza na osnovi državnog kapitala u poduzeću Opće trgovačko poduzeće „LIŠTICA“ p. o. o. Široki Brijeg; Rješenje o imenovanju osobe ovlaštene za obavljanje ovlasti i obveza na osnovi državnog kapitala u poduzeću SLOGA d. o. o. Široki Brijeg te Rješenje o imenovanju osobe ovlaštene za obavljanje ovlasti i obveza na osnovi državnog kapitala u poduzeću „KONFEKCIJA“ d. d. Široki Brijeg. Osoba imenovana za obavljanje poslova po navedenim rješenjima je Marinko Mikulić iz Širokog Brijega.

Vlada je prihvatila Izvješće o radu Povjerenstva za državnu službu Županije Zapadnohercegovačke za 2015. godinu.

Vlada ZHŽ

OGLASI

Loading