Select Page

Trener Ćorić najavio Zrinjski: Učinit ćemo sve da uzmemo bod ili bodove

Trener Ćorić najavio Zrinjski: Učinit ćemo sve da uzmemo bod ili bodove

Nogometaši HŠK Posušje sutra u 17 sati na Mokrom Docu dočekuju HŠK Zrinjski u okviru 7. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine. Posušje u ovaj dvoboj ulazi s 10. mjesta nakon osvojenog boda protiv Leotara te ih čeka jako težak ispit jer Zrinjski u dosadašnjem djelu prvenstva još uvijek ne zna za poraz.

Uoči utakmice u prostorijama kluba održana je konferencija za medije na kojoj su se novinarima obratili trener Denis Ćorić i obrambeni igrač Slavko Brekalo.

Prvo je riječ imao trener: Sutra nas očekuje jedan mali derbi, dolazi ekipa Zrinjskog vrlo dobro znamo tko su i što su ali mi očekujemo jednu našu dobru utakmicu i pokušat ćemo sve napraviti da uzmemo bod ili tri. Volio bih da navijači dođu u što većem broju podržati ove momke koji bore i da im budu vjetar u leđa. Što se tiče zdravstvenog stanja nema duže golmana Baćka, Stipić i Glavina neće igrati te je upitan Dominik Begić. 

Nakon trenera riječ je imao Brekalo: Atmosfera je odlična bez obzira na žal koji je ostao nakon utakmice u Trebinju iako smo na kraju zadovoljni bodom mislim da smo bili bolja ekipa i zaslužili pobjedu. Već dolaze novi izazovi, stiže Zrinjski vrlo kvalitetan protivnik, imamo malo kadrovskih problema ali imamo i širok kadar te će oni koji dobiju priliku sigurno dati sve od sebe. Dočekujemo Zrinjski motivirani, imamo kvalitetu i možemo napraviti dobar rezultat.

Trener je prokomentirao i utakmicu s Leotarom te rekao da im je žao zbog ispuštene prednosti nakon odličnog prvog poluvremena ali da je neriješen rezultat na kraju najrealniji. Rekao je i da po njemu uz Tuzlu upravo Zrinjski igra najbolji nogomet ove sezone i da postova njihove rezultate ali da protiv svake ekipe koja dođe na Mokri Dolac on očekuje pobjedu. 

Radioposusje.ba

OGLASI

Loading