Select Page

9. planinarski križni put: PP Blidinje – Rakitno – Kongora

9. planinarski križni put: PP Blidinje – Rakitno – Kongora

Studentski katolički centar Split od 28. do 29. listopada, u Parku prirode Blidinje, organizira svoj 9. Planinarski križni put. Oko 250 mladih 28. listopada kreće u ranim jutarnjim satima iz Masne Luke do Rakitna gdje će prespavati, a idućega jutra, preko Ljubinca i Liba kreću prema Kongori gdje će u 18 sati biti služena sveta misa u crkvi Presvetoga Srca Isusova u Kongori, čime završava 9. Planinarski križni put, javlja blidinje.net

Pozivaju se svi katolički studenti iz župe, kao i ostali mladi od 18. do 25. godine da im se pridruže. Prijaviti se možete u župnom uredu Kongora najkasnije do srijede 25. listopada 2017. godine, do 16 sati. Kao župa – domaćin moramo se pripremiti i podržati ovu vjerničku pobožnost i svjedočanstvo naše hrvatske studentske katoličke mladeži. Nakon svete mise mladi će imati okrjepu u sportskoj dvorani osnovne škole u Kongori.

Molim sve domaćice i domaćine koji žele pomoći u doprinosu u hrani (pitama, ušćipcima, kiflicama…) da se jave u župni ured najkasnije do četvrtka večeri. S mladima iz župe bit će dogovoreni detalji oko pripreme dvorane za večeru.

blidinje.net

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

Kreće anketiranje u Posušju

Anketa o radnoj snazi u Posušju provodit će kontinuirano tijekom cijele godine. Anketa se provodi...

Loading