Select Page

9. planinarski križni put: PP Blidinje – Rakitno – Kongora

9. planinarski križni put: PP Blidinje – Rakitno – Kongora

Studentski katolički centar Split od 28. do 29. listopada, u Parku prirode Blidinje, organizira svoj 9. Planinarski križni put. Oko 250 mladih 28. listopada kreće u ranim jutarnjim satima iz Masne Luke do Rakitna gdje će prespavati, a idućega jutra, preko Ljubinca i Liba kreću prema Kongori gdje će u 18 sati biti služena sveta misa u crkvi Presvetoga Srca Isusova u Kongori, čime završava 9. Planinarski križni put, javlja blidinje.net

Pozivaju se svi katolički studenti iz župe, kao i ostali mladi od 18. do 25. godine da im se pridruže. Prijaviti se možete u župnom uredu Kongora najkasnije do srijede 25. listopada 2017. godine, do 16 sati. Kao župa – domaćin moramo se pripremiti i podržati ovu vjerničku pobožnost i svjedočanstvo naše hrvatske studentske katoličke mladeži. Nakon svete mise mladi će imati okrjepu u sportskoj dvorani osnovne škole u Kongori.

Molim sve domaćice i domaćine koji žele pomoći u doprinosu u hrani (pitama, ušćipcima, kiflicama…) da se jave u župni ured najkasnije do četvrtka večeri. S mladima iz župe bit će dogovoreni detalji oko pripreme dvorane za večeru.

blidinje.net

OGLASI

Loading