Select Page

Švicarci i Poljaci otvaraju osminu finala, Hrvatska u subotu u Lensu

Švicarci i Poljaci otvaraju osminu finala, Hrvatska u subotu u Lensu

Nakon što su odigrani posljednji susreti grupne faze natjecanja na Europskom prvenstvu, poznati su svi sudionici nokaut faze koja započinje u subotu 25. lipnja…

Subota i nedjelja bit će novi praznik na obožavatelje najvažnije sporedne stvari na svijetu. Po tri susreta u tri termina, a šlag programa za nas je subotnji dvoboj od 21 sat u Lensu gdje Hrvatska igra protiv Portugala.

Prvi dan osmine finala Eura zaključit će se tako jednim od najatraktivnijih dvoboja osmine finala u kojem će Hrvatska, nadamo se, nastaviti s odličnim predstavama.

U subotu od 15 sati igrat će Švicarska i Poljska u St. Etienneu, a upravo pobjednik tog dvoboja bit će u četvrtfinalu protivnik boljem iz susreta između Hrvatske i Portugala. U 18 sati u Parizu je na rasporedu otočki derbi između Walesa i Sjeverne Irske.

U nedjelju su na rasporedu prva dva susreta onog težeg dijela ždrijeba. Prema rasporedu od 15 sati trebali bi igrati Francuska i Republika Irska, dvoboj u koji Irci ulaze još sa sjećanjem na onu Henryjevu ruku. Tri sata kasnije igrat će u Lilleu Njemačka i Slovačka, a zatim od 21 sat u Toulouseu Mađarska i Belgija.

Osmina finala bit će zaključena u ponedjeljak kada od 18 sati u poslastici na Stade de Franceu igraju Španjolska i Italija te od 21 sat u Nici Engleska i Island.

Subota, 25. lipnja
Saint-Etienne: Švicarska – Poljska (15 sati)
Pariz: Wales – Sj. Irska (18 sati)
Lens: HRVATSKA – Portugal (21 sat)

Nedjelja, 26. lipnja
Lyon: Francuska – Rep. Irska (15 sati)
Lille: Njemačka – Slovačka (18 sati)
Toulouse: Mađarska – Belgija (21 sati)

Ponedjeljak, 27. lipnja
Saint-Denis: Italija – Španjolska (18 sati)
Nica: Engleska – Island (21 sat)

hrsport.net

OGLASI

Loading