Select Page

Zaposlenici, teška mehanizacija, donacije: Posuške firme u akciji nakon poplava na području Jablanice i Konjica

Zaposlenici, teška mehanizacija, donacije: Posuške firme u akciji nakon poplava na području Jablanice i Konjica

Nakon razornih bujičnih poplava koje su proteklih dana pogodile područje Jablanice i Konjica, posuške firme pokazale su svoje veliko srce i solidarnost. Odmah po saznanju o razmjerima štete, mnoge tvrtke iz našeg kraja organizirale su pomoć, među njima se posebno istaknula tvrtka Lager, koja je sa svojim zaposlenicima i resursima priskočila u pomoć ugroženom stanovništvu.

Zaposlenici Lagera, koji su ujedno i članovi Gorske službe spašavanja, dobili su slobodne dane kako bi mogli sudjelovati u potrazi za nestalim osobama i pomoći u evakuaciji stanovništva s najugroženijih područja. Njihov angažman na terenu bio je neprocjenjiv u prvim danima krize, kada je svaka minuta bila važna.

Osim ljudstva, Lager je već u prvim danima na teren poslao kamione s pomoći u obliku hrane, vode i ostalih prijeko potrebnih potrepština. Zaposlenici su samoinicijativno organizirali prikupljanje i dostavu pomoći, pokazujući nevjerojatnu brzinu i učinkovitost u ovim teškim trenucima.

Ne samo da su pomagali u obliku humanitarne pomoći, već je Lager među prvima ponudio i svoju tešku mehanizaciju. Na terenu se i danas mogu vidjeti njihovi strojevi koji su ključni u raščišćavanju i sanaciji terena. Lagerovi zaposlenici neumorno rade na saniranju posljedica poplava, pomažući lokalnom stanovništvu i timovima na terenu.

OGLASI

Loading