Select Page

Balajić pred Zvijezdu: Favorit je onaj tko na kraju dobije utakmicu

Balajić pred Zvijezdu: Favorit je onaj tko na kraju dobije utakmicu

Nogometaši HŠK Posušja su u Odžaku, gdje su otputovali jučer i gdje čekaju današnju osmine finala Kupa BiH u Gradačcu protiv NK Zvijezde. U ranijoj fazi ovog natjecanja Posušani su slavili u Travniku.

To se očekuje i u današnjoj utakmici koja se igra od 14 sati i 30 minuta. Momčad Stipe Balajića na utakmicu je otputovala jučer u dobrom raspoloženju nakon pobjede 2:0 nad Željezničarom u nedjelju. Svi se slažu kako Posušju ne nedostaje dobrih igara, a Balajića smo nakon pobjede nad Željezničarom pitali, može li se na toj maloj euforiji sada povezati nekoliko dobrih rezultata.

”Bilo kakvoj euforiji strogo je zabranjen ulaz”, oštro nam je na početku ‘odrezao’ Balajić, a onda nastavio:

”Euforija bi nas  sigurno vratila dolje. Mi nismo ekipa koja može igrati na euforiju nego na ovaj način, borbom, radom, još većim angažmanom… Nadam se da će se još ovih par igrača fizički dignuti smislu. Mi ne smijemo nikoga podcijeniti. To bi za nas bila katastrofa. Ne smijemo podcijeniti ni ekipe koje su u našem rangu Radnika, Rudara, Leotara… a ne da stvaramo euforiju. U prvenstvu slijede dvije utakmice u kojima su i Borac i Tuzla City favoriti protiv nas. Normalno da želim, da igrači rade ono što su radili protiv Željezničara i u te dvije utakmice.

Hoće li nam to donijeti rezultat? Ne znam! Trudit ćemo se, napravit ćemo sve da nam to donese rezultat, ako i ne donese, idemo dalje… Ima opet ta pauza nakon utakmice s Tuzla Cityjem da se još probamo dignuti u fizičkom smislu, koji nam je zaista veliki problem. Novi igrači nisu trenirali nekoliko mjeseci, pa ozljede pa kartoni… Prva utakmica o kojoj razmišljam je Kup protiv Zvijezde u Gradačcu”, kazao je Balajić nakon trijumfa nad Željezničarom, a teško se oteti dojmu da Posušje u toj utakmici protiv Zvijezde nije favorit. Današnji protivnik Posušja na 14. je na ljestvice Prve lige Federacije BiH. Iznad njih je i Travnik, kojega je Posušje s promiješanim sastavom relativno lagano apsolviralo.

”Nismo mi protiv nikoga favorit. Favorit je onaj tko na kraju dobije utakmicu. Mi ćemo tu morati osvježiti momčad. Morat ćemo staviti novih sedam do osam igrača. Dug je put od šest-sedam sati i malo je vremena da sve to napravimo. Papirnati favorit jesmo, ali trebamo to pokazati i na terenu”, kazao je Balajić, a na terenu će njegovi nogometaši to pokazivati danas od 14 sati i 30 minuta.

Kako je i najavio Balajić će za današnju utakmicu promiješati sastav, kao i protiv Travnika, pa su neki igrači ostali u Posušju. Za utakmicu protiv Zvijezde ne konkuriraju: Serdarušić, Milanović, Luka Begić, Stipić, Ljubić, Landeka i Josip Barišić.

Utakmicu u Gradačcu sudit će Velimir Drinić iz Modriče, a pomoćnici će mu biti Goran Dujak iz Odžaka te Davor Maksimović i Dragan Todić iz Doboja.

U ostalim utakmica osmine finala Kupa BiH danas se sastaju: Omarska – Igman, Leotar – Borac, Sarajevo – Ljubić, Željezničar – Tuzla City, Sloboda – Zrinjski, Sloga – Velež i Radnik – Široki Brijeg.

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

OBAVIJEST PČELARIMA

Obavještavaju se pčelari s područja općine Posušje da ažuriraju podatke o stanju pčelinjih...

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA DODJELU SREDSTAVA ZA FINANCIRANJE PLANINARSKIH OBJEKATA PS...

Loading