Select Page

POSUŠKO LITO: Uspješno završena Operacija kino

POSUŠKO LITO: Uspješno završena Operacija kino

Sinoć je uspješno završena još jedna Operacija kino na Trgu hrvatskih branitelja u Posušju, u organizaciji udruge PAUK, u suradnji sa Sarajevo film festivalom.

Publika je uživala dvije večeri u prikazivanju filmova na otvorenom, kao što je to bilo i proteklih godina uz svjetske filmske hitove na posuškom Trgu hrvatskih branitelja. Sinoć je prikazan irski film Brooklyn iz 2015., inače nominiran za Oscara, a večer prije prikazan je indijski film Tragovi sandalovine, koji je posebno oduševio posušku publiku.

IMG_8815

Kao što publika nije krila oduševljenje ambijentom pred najvećim filmskim platnom do sada, tako ni organizatori nisu krili svoje zadovoljstvo ovogodišnjim projekcijama.

IMG_8812

„I ove godine sve je uspješno završeno i posebno nam je drago što je naša publika bila zadovoljna filmovima, kao i cjelokupnim ambijentom“, izjavili su organizatori.

IMG_8887

Ovo je treća godina kako PAUK i SFF organiziraju večernje projekcije filmova na posuškom Trgu. Operacija kino na ovaj način publici nudi novo i drugačije filmsko iskustvo, donoseći pritom dio programa i atmosfere Sarajevo Film Festivala.

IMG_8882

Ulaz je bio besplatan, a program se odvijao u sklopu manifestacije “Posuško lito”.

Posušje.net

OGLASI

Loading