Select Page

Bivši kapetan našeg kluba trpa i ruši klubove po Kanadi !!

Bivši kapetan našeg kluba trpa i ruši klubove po Kanadi !!

Već smo pisali o Ivanu Ini Čuturi kako je prešao u kanadski Milton F.C. nakon što je u zadnjoj sezoni za Posušje postigao 14 pogodaka, a uključujući prijateljske, njih 18.

Odlaskom u Kanadu, posuški kapetan tu ne staje. U Miltonu je debitirao protiv York Shuterssa usavši zadnjih 10 minuta i slijedeće tri utakmice starta u prvoj postavi te daje 3 gola i 3 asistencije gdje ga zapažaju scouti Croatie Toronto.

Prelazi u Toronto i kreće igrati u prvoj kanadskoj ligi koja se nalazila već u polovici natjecanja. Čuturu je očito veći klub i veća konkurencija dobro motivirala, pa je tako Čutura već u 3 utakmice za Croatiu dao velikih 5 golova i 2 asistencije čime postaje prvi strijelac kluba, i peti strijelac lige koji btw. ima najmanje nastupa od prvih 10 strijelaca. U samo mjesec dana Čutura se nametnuo kao najvažniji igrač Croatie.Svoj 5 gol daje u derbiju kola protiv “Srpskih belih orlova“, gdje je zabio odlučujući gol za pobjedu pri rezultatu 2:1.

Čutura sa svoje 23 godine, gazi i dalje, bori se i traži put za još veće pobjede i nadmetanja, a cijelo Posušje prati svaki njegov potez.

Poskok.info

OGLASI

Loading