Select Page

Blagdanski ugođaj u OŠ Vranić

Blagdanski ugođaj u OŠ Vranić

Blagdanski ugođaj poseban je u svim školama na području naše županije Učenici su, skupa sa svojim učiteljicama i nastavnicima, pripremili šarolik program sa puno božićnog duha. Bilo je tu pjesmica, recitacija, plesa i igrokaza kojima su učenici izmamili osmjehe na licima gledatelja. Pred sami kraj priredbe stigao je, djeci najdraži Djed Božićnjak sa punom vrećom darova koje je za njih pripremio Supermarket DIVNA. Inače, po prvi puta su ove godine nagrađena baš sva djeca koja idu u školu na Vraniću. Do sada je to bi slučaj samo s nižim razredima ove osnovne škole. Ovim putem iz OŠ Vranić se još jednom zahvaljuju na donacijama Supermarketu DIVNA.

U nastavku donosimo i fotografije s priredbe za Svetog Nikolu u područnim školama Broćanac i Gradac. Priredbe su bile sadržajne i jako vesele, što je rezultat truda i rada učiteljica i učenika.

Djecu su posebno razveselili darovi koje su već tradicionalno za njih pripremili PC „OLI“, gospodin Zvonimir Širić i gospodin Ante Grubišić. Tako su se PC „OLI“ i Ante Grubišić pobrinuli za darove za sve učenike u područnoj školi Gradac, dok se Zvonimir Širić pobrinuo za darove djeci koja pohađaju područnu školu u Broćancu. Ove godine novitet su bili i darovi od Central osiguranja koji su darivali učenike prvog, drugog i trećeg razreda. Osnovna škola Vranić zahvaljuje svima koji su pomogli i donirali darove za učenike.

OŠ Vranić
posusje.net

OGLASI

Loading