Select Page

Blidinje i ove godine jedno od omiljenih odredišta za doček

Blidinje i ove godine jedno od omiljenih odredišta za doček

Božić i blagdani su iza nas, lagano se pripremamo za najveseliji dan u godini – Doček Nove godine. Mnoštvo posjetitelja iz raznih krajeva zaputit će se prema Parku prirode Blidinje, poznato je da je to jedno od najtraženijih mjesta za doček Nove godine i za novogodišnje praznike. Očekuju se posjetitelji iz cijele Dalmacije, raznih krajeva Hrvatske i BiH. Da mnogi nisu imali ni ove godine dvojbi gdje za novogodišnje praznike, dokaz tome su vikendice i apartmani koji su već odavno rezervirani, a još uvijek se traži mjesto više.

Osim neizostavnih privatnih zabava u vikendicama, većina ugostiteljskih objekata nudi organiziranu zabavu. Prošle godine su bile iznimno uspješne tako da i ove godine ne sumnjamo u dobru organizaciju naših ugostitelja. Od organiziranih zabava za Novu godinu i novogodišnje praznike izdvajamo.

I ove zime na skijalištu na Blidinju održat će se Blidinje Zima Fest, zimski festival koji je prošle godine svojom kvalitetom i sadržajem oduševio posjetitelje i goste. Festival će se održati 30. i 31. prosinca te 1. siječnja u velikom šatorskom objektu s bogato uređenim interijerom, osiguranim grijanjem te vrhunskom produkcijom i ugostiteljskom ponudom. Festival započinje 30. prosinca nastupom Saše Matića, na sam doček sve goste će zabavljati grupa Sinergija, a dan nakon dočeka Indira & Slavonia band. Organizatori mole sve one koji su izvršili rezervacije stolova da na vrijeme kupe karte (ulaznice) budući da je velik interes za iste, a sama rezervacija stola ne jamči ulazak. Ulaznice se mogu kupiti u Restoranu “Staza” na skijalištu, caffe TROPICANA u Posušju, u Hotelu „Park“ u Širokom Brijegu te u Mepas Mall-u. Kako je bilo prošle godine pogledajte na linku OVDJE

I ove godine biti će organiziran doček u restoranu „STAZA“ na skijalištu. Lagano zagrijavanje je započelo u subotu uz „Mokarske tamburaše“. Na doček ćete osim ukusne hrane i lijepog ambijenta uživati uz grupu “TITANIC“.

Doček Nove godine u hotel restoranu Hajdučke Vrleti predstavlja nesvakidašnje iskustvo. Čuvena novogodišnja slavlja u srcu planinskog raja Blidinja i sjedištu Hajdučke Republike Mijata Tomića privlače goste iz svih krajeva regije. Kako ljepše ući u Novu godinu, nego u dobrom društvu, uz zvuke grupe Kontra, u obilju smijeha veselja, uz trpezu punu odličnog vina i dobrih hercegovačkih gastronomskih delicija. Izvrsna hrana, udoban smještaj, tradicionalna domaćinska trpeza, ljubazno osoblje i prekrasan planinski ambijent Parka prirode Blidinje, jamče da ćete uz veselje, smijeh i dobru zabavu ući u Novu godinu.

Restoran-hotel KRALJICA organizira Novogodišnji glazbeni maraton. Zakoračite u Novu godinu s vama dragim prijateljima u predivnom ambijentu restorana “Kraljica” na Risovcu. Slavlje započinje glazbom uživo 28.prosinca, i nastavlja se svaku večer do 01.siječnja. Na sam doček nastupiti će Bubi & Žiranti, nezaboravno druženje i zabava je zagarantirana.

Osim zabava dodatni ugođaj upotpunit će priroda sa svojim predivnim snježnim krajolikom. Druženje i zabava je zagarantirana. Ovo će biti još jedni nezaboravni novogodišnji praznici na Blidinju!

Blidnje.net

OGLASI

Loading