Select Page

BLIDINJE: Putevi prohodni, snijega preko 80 cm

BLIDINJE: Putevi prohodni, snijega preko 80 cm

Na Blidinju i dalje vlada pravi snježni ugođaj, snijega ima preko 80cm! Sudeći prema vremenskim prognozama padaline bi trebale prestati tokom dana, kada se očekuje sunčano razdoblje.

Što se tiče prohodnosti puteva nadležni su na terenu. Dionica Jablanica – Blidinje je prohodna, kao i cesta Tomislavgrad-Blidinje. Dionica od Rakitna je također prohodna, ralica je do 12:30h očistila put do Hajdučkih Vrleti. Javna ustanova Ceste ŽZH stavila je van snage zabranu za sva vozila osim za za vozila čija ukupna masa prelazi 3,5 t. Važno je napomenuti da je nužna zimska oprema!

Ljubitelji skijanja i boardanja mogu i ovaj vikend uživati u zimskim sportovima. Unatoč velikom snijegu i vremenskim uvjetima staze su spremne, višak snijega na vrhu velike staze i četverosjedu je uklonjen. Temperature će se i sljedećih dana kretati ispod nule, što ide u prilog skijalištu te se nadamo da će ova skijaška sezona dugo potrajati i da će se snijeg dugo zadržati na stazama.

Za sve one željne dobre zabave Hajdučke Vrleti organiziraju svirku uz Širokobriješke Dukate u subotu 07.02.. Dođite i zabavite se! Sve informacije i rezervacije možete dobiti na broj 063/304-603.

Blidinje.NET

OGLASI

Loading