Select Page

Članovi Predsjedništva BiH u službenom posjetu Republici Hrvatskoj

Članovi Predsjedništva BiH u službenom posjetu Republici Hrvatskoj

Nakon ceremonije svečanog dočeka u Uredu predsjednice Republike Hrvatske, u utorak 8. ožujka 2016. godine, u 13.00 sati, bit će održan tête-à-tête susret članova Predsjedništva BiH i predsjednice Republike Hrvatske, s početkom u 13.15. sati.

Bilateralni sastanak službenih izaslanstava Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske počinje u 14.00 sati, a nakon službenog sastanka predviđene su izjave za medije predsjedatelja Predsjedništva BiH dr. Dragana Čovića i predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, u 14.45 sati.

Predviđeno je po jedno pitanje od novinara za predsjedatelja Predsjedništva BiH dr. Dragana Čovića i predsjednicu Republike Hrvatske Kolindu Grabar-Kitarović.

Predstavnici medija koji su akreditirani za praćenje službenog posjeta trebaju doći u Ured predsjednice Republike Hrvatske, u utorak 8. ožujka 2016. godine, do 12.15 sati.

Drugog dana službenog posjeta, u srijedu 9. ožujka 2016. godine, članovi Predsjedništva BiH održat će sastanak s predsjednikom Vlade Republike Hrvatske Tihomirom Oreškovićem, u 11.00 sati.
Sastanak s predsjednikom Hrvatskog sabora, akademikom Željkom Reinerom, počinje u 12.00 sati.

Akreditirani mediji koji će pratiti odvojene sastanke Predsjedništva BiH s predsjednikom Vlade Republike Hrvatske i Hrvatskog sabora, trebaju doći u zgradu Vlade i Sabora 20 minuta prije sastanaka.

Pozivamo predstavnike medija da prate službeni posjet članova Predsjedništva BiH Republici Hrvatskoj.

vecernji.ba

OGLASI

Loading