Select Page

Gradonačelnici Sarajeva, Banje Luke i Mostara sa Sattlerom, Palemerom i Eichhorst

Gradonačelnici Sarajeva, Banje Luke i Mostara sa Sattlerom, Palemerom i Eichhorst

Benjamina Karić, Draško Stanivuković i Mario Kordić, gradonačelnici tri najvažnija grada u BiH, susreli su se jučer sa Johanom Sattlerom, šefom Delegacije EU, američkim izaslanikom za Zapadni Balkan Matthew Palmer i europskom dužnosnicom Angelin Eichhorst.

Fotografije na društvenim mrežama objavio je gradonačelnik Banje Luke kazavši da Europska Unija pomno prati političke procese u Republici Srpskoj, ali i ono što “mi već pola godine radimo u Banjoj Luci”.

“Zajednički susret s gradonačelnicom Sarajeva i gradonačelnikom Mostara, te razgovor o važnim pitanjima za naše gradove. Neizostavna tema bili su i parlamentarni izbori koji će biti održani iduće godine u Republici Srpskoj i cijeloj Bosni i Hercegovini. Za Banju Luku je jako važno da čuje što o svemu što radimo misle i predstavnici drugih zemalja u BiH. Nastavljamo dalje”, napisao je Stanivuković prenosi Klix.ba. 

Američki izaslanik za Zapadni Balkan Matthew Palmer i izvršna direktorica za Zapadnu Europu, Zapadni Balkan, Tursku i Veliku Britaniju pri Europskoj službi za vanjske poslove (EEAS) Angelina Eichhorst jučer su obavili niz sastanak s političkim liderima iz FBiH i RS-a na temu izmjena Izbornog zakona BiH.

VL

OGLASI

Loading