Select Page

CRVENI KRIŽ POSUŠJE: Volonteri obilaze i dostavljaju hranu, dolaze donacije, u pripremi i akcija doniranja krvi

CRVENI KRIŽ POSUŠJE: Volonteri obilaze i dostavljaju hranu, dolaze donacije, u pripremi i akcija doniranja krvi

Crveni križ Posušje u punoj je pripravnosti. Donacije pristižu, volonteri svakodnevno na terenu, a u pripremi i akcija dragovoljnog darivanja krvi!

U Crvenom križu općine Posušje iznimno je živo, a aktivnosti su raznovrsne. Pored svakodnevnog obilaska i dostavljanja paketa hrane i higijene starijim osobama prema već utvrđenim procedurama posredstvom Crvenog križa Županije Zapadnohercegovačke dopremljeno je slijedeće: 1 šator, 5 rasklopivih kreveta, 12 kompleta plahti za krevete, 12 vreća za spavanje, 1 cerada, 100 maski, 2 pak. vinil rukavica i 7 litara dezinfekcijskih sredstava.

Ovdje se radi o donaciji Crvenog polumjeseca Turske Društvu Crvenog krsta/križa Bosne i Hercegovine, a isti ju je proslijedio Crvenom križu Federacije Bosne i Hercegovine.

Za Dom za starije i nemoćne „Miran san“ Posušje proslijeđeno je 100 kom kirurških maski i 100 kom vinil rukavica.

Također posredstvom Crvenog križa Županije Zapadnohercegovačke volonteri Crvenog križa općine Posušje su prevezli i donaciju Agrokora i Coca-Cole: voda (ukupno 65 pakiranja) i sokovi (ukupno 14 pakiranja).

Isto tako svakodnevno se održavaju kontakti sa Službom za transfuziologiju Sveučilišne kliničke bolnice Mostar te potencijalnim dragovoljnim darivateljima krvi. U pripremi je akcija u Posušju, o čemu uskoro slijedi šira informacija.

Crveni križ Posušje

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

Kreće anketiranje u Posušju

Anketa o radnoj snazi u Posušju provodit će kontinuirano tijekom cijele godine. Anketa se provodi...

Loading