Select Page

Dan otvorenih vrata Studija informacijskih znanosti i studentska konferencija InfoDASKA

Dan otvorenih vrata Studija informacijskih znanosti i studentska konferencija InfoDASKA

Dan otvorenih vrata Studija informacijskih znanosti Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru i 11. međunarodna studentska konferencija InfoDASKA bit će održani 10. svibnja (četvrtak) u 10.00 sati u Amfiteatru Gabrijel Jurkić.

Za buduće studente, kroz Dan otvorenih vrata, bit će održane razne radionice i predavanja o važnosti ICT kompetencija i vještina, a kroz konferenciju maturanti će imati priliku razmijeniti mišljenja i iskustva sa studentima informacijskih znanosti iz Zagreba, Zadra, Osijeka i Mostara.

Studij informacijskih znanosti Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru je domaćin 11. međunarodne studentske konferencije InfoDASKA koja se po prvi put održava izvan granica Republike Hrvatske, a trajat će do 11. svibnja (petak).

Tema ovogodišnje konferencije je „Podatak, informacija i znanje“, a okuplja studente informacijskih znanosti iz Zagreba, Zadra, Osijeka i Mostara. Ideja konferencije jest pratiti trendove i promjene unutar informacijskih i komunikacijskih tehnologija te potaknuti razmjenu znanja, ideja i mišljenja studenata informacijskih znanosti, ali i srodnih struka.

Bit će organizirane izjave za medije u 9 sati i 45 minuta.

OGLASI

Loading