Select Page

Danas posljednji ispraćaj naše Dragice, dobrog duha Posušja

Danas posljednji ispraćaj naše Dragice, dobrog duha Posušja

U srijedu, 24. srpnja 2019. godine preminula je Dragica Lucović (1951.-2019.), dobri i veseli duh općine Posušje.

Malo je ljudi koji ne znaju za našu Dragicu. Svima nama će u sjećanju ostati samo njoj svojstvene odjevne kombinacije po kojima je posebno bila poznata i uočljiva, i koje su samo njoj odgovarale.

Nedostajat će nam na gradskim ulicama gdje smo je viđali s iglama u rukama dok u hodu pravi petlje od vune. Možda je Dragica neobično izgledala s iglama u rukama, posebno na gradskom perivoju, međutim kada se sazna zašto to radi, stječe se posve druga slika, uporna, vrijedna i praktična žena. Jedna od brojnih mudroslovca kaže – može se puno naučiti, samo treba gledati. Upravo se to odnosilo na našu Dragicu. I razgovori su s njom bili zanimljivi. Bilo je u njima one stare, dobre i mudre riječi, tko je htio i znao slušati i razumjeti.

Uvijek nasmijana i vedra duha….

Dragica će ostati u sjećanju svojih sugrađana kao jedna od najomiljenijih i najvedrijih osoba na području naše Općine. Dobri duh Posušja…

Pogrebna povorka kreće ispred mrtvačnice u Sutini (Rakitno), dana 25.07.2019 g. (četvrtak) u 17.00 sati. Pogreb drage nam pokojnice obavit će se na groblju „BILICE“ u Sutini. Izraze sućuti obitelj prima od 16.00 sati u mrtvačnici.

Počivala u miru Božjem.

Posušje.net/Foto: Foto MIx Video, Foto Video Penava

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading