Select Page

Danas započela kampanja Uprave civilne zaštite pod nazivom #BUDIMOODGOVORNI

Danas započela kampanja Uprave civilne zaštite pod nazivom #BUDIMOODGOVORNI

Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke započela je s kampanjom pod nazivom #BUDIMOODGOVORNI.

Cilj kampanje je ukazati na pogoršanu epidemiološku situaciju u našoj Županiji, kao i podići svijest i odgovornost građana prema sebi, ali i prema drugima.S ovom kampanjom nastoji se ukazati na poštivanje epidemioloških mjera, ponajprije o obveznom nošenju zaštitnih maski u zatvorenom prostoru, kao i na otvorenom prostoru ukoliko na istom nije moguće održavati razmak od minimalno dva metra između osoba, zatim na držanje razmaka od najmanje dva metra, izbjegavanje masovnih okupljanja, te održavanja higijene i redovitog dezinficiranja ruku.

Promotivni jingl kampanje od danas se emitira na radio postajama Grude, Široki Brijeg, Posušje, Plus i Ljubuški.

U sklopu navedene kampanje Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke je tiskala promotivne letke i plakate koji će se dijeliti i postavljati na javnim mjestima, a najugroženijim kategorijama stanovništva će se dijeliti zaštitna sredstva.

OGLASI

PRODAJA STANOVA I GRAĐEVINSKIH PARCELA

[slb_exclude]Investitor izgradnje, društvo Domusgradnja oglašava prodaju stanova i građevinskih parcela. U novoformiranom naselju u Ulici Mile Bošnjaka (Jukića njive) u tijeku je izgradnja višestambene zgrade s ukupno 16...

Loading