Select Page

Djevojčice Intera iz Posušja startale s dvjema pobjedama

Djevojčice Intera iz Posušja startale s dvjema pobjedama

Prošlog vikenda održana su četiri turnira za djevojčice do 13 godina starosti u organizaciji Nogometnog saveza BiH.

Jedan od njih održao se u Posušju kojem je domaćin bio Ženski nogometni klub Inter, a zajedno s njima u Grupi jug još nastupaju ŽNK Sloga (Gornji Vakuf-Uskoplje) i ŽNK Iskra (Bugojno).

Uz Inter u grupi su još Iskra i Sloga

U prvoj utakmici Inter je slavio s minimalnih 1:0 protiv Iskre. Pogodak je postigla Lea Penava. Zatim je Iskra bila bolja od Sloge rezultatom 3:1. Za Slogu precizna je bila Lamija Kičin, dok su za Iskru redom pogađale dva puta Lejla Robović uz autogol Karle Bošnjak. U posljednjoj utakmici djevojčice posuškog Intera slavile su protiv Sloge i to ponovno 1:0. Ovog puta strijelac je bila Ana Grubišić.

Ekipa Sloge Gornji Vakuf – Uskoplje

Tako se nakon prvog, od tri turnira, Inter nalazi na prvom mjestu sa šest bodova, Iskra ima tri dok je Sloga bez bodova.

Djevojčice Intera startale su sa dvije pobjede

Inače, natjecanje je zamišljeno kao regionalno, podijeljeno u četiri grupe – Grupa centar, Grupa zapad, Grupa sjever i Grupa jug a nastupa ukupno 16 klubova s područja cijele BiH. Zamišljeno je da svi gradovi iz kojih dolaze prijavljene momčadi budu domaćini jednog turnira regije u kojoj nastupaju. Prvoplasirane ekipe iz svih regija izboriti će završni turnir koji će se igrati u TC NS/FSBiH u Zenici.

Večernji list

OGLASI

Loading