Select Page

Dom zdravlja Posušje: Sve aktivnosti se poduzimaju s ciljem prevencije

Dom zdravlja Posušje: Sve aktivnosti se poduzimaju s ciljem prevencije

Dom zdravlja Posušje obavještava stanovnike općine Posušje vezano za situaciju s korona virusom da prate upute i naredbe Kriznog stožera Ministarstva zdravstva, rada i socijalne skrbi ŽZH  koje se svakodnevno objavljuju u medijskom prostoru.

“Cilj ovoga uputstva nije dizanje panike, nego dijeljenje važnih informacija o situaciji s korona virusom. Stoga pozivamo stanovništvo na odgovorno ponašanje prema osobnom zdravlju i zdravlju cijele zajednice. Ponavljamo da se slijede uputstva o osobnoj higijeni, dezinfekciji i kontaktima s drugim ljudima. Putovanja, rizične kontakte i sumnjiva stanja na korona oboljenje  trebaju se javljati ISKLJUČIVO putem telefona Doma zdravlja u Posušju.

U domovima zdravlja kao i u SKB Mostar otkazuju se redoviti specijalističko  – konzultativni pregledi, a oni nužni se obavljaju po procijeni specijalista.

Molimo naše pacijente da redovite terapije kroničnim bolesnicima obavljaju telefonskim putem. Poželjno je da se dolazak starijih, kroničnih pacijenata najavi telefonom na broj 039 681 689.

Na kraju još jednom ponavljamo da nema mjesta panici, te da se sve ove radnje poduzimaju u cilju preventivnih mjera zaštite našeg pučanstva i kako bi potencijalno neželjene situacije sveli na minimum.

Svim našim korisnicima zahvaljujemo na razumjevanju”, priopćeno je iz Doma zdravlja Posušje.

radioposusje.ba

OGLASI

Loading