Select Page

Dvije medalje posuškim natjecateljima na najvećem karate prvenstvu u BiH

Dvije medalje posuškim natjecateljima na najvećem karate prvenstvu u BiH

Članovi Karate kluba Posušje s 18. Bosna open-a donijeli su dvije medalje. Ivana Čamber okitila se srebrom, a Sara Bešlić broncom.

Pored Ivane i Sare, na prvenstvu su nastupili i Lea Rezo, Ivana Bešlić, Petra Jukić i Zvonko Jukić. No, ovaj put ostaju bez medalje.

„Hvala našem sponzoru Elektroprivreda HZHB. Ekipa je išla pod vodstvom trenera Marka Čambera. Čestitke ekipi“, kazali su nam iz Karate kluba Posušje.

Prvenstvo je održano u nedjelju 10. ožujka u Areni Hotel Hills na Ilidži u Sarajevu. Ovo otvoreno prvenstvo u karateu najveće je u Bosni i Hercegovini, a okupilo je 1470 natjecatelja iz 111 klubova iz čak 8 europsih država. Do ove godine ovaj turnir je nosio ime Ilidža Open, ali su se organizatori ove godine odlučili za promjenu imena. To su obrazložili činjenicom da je ovaj događaj odavno prerastao lokalnu razinu, te se pozicionirao kao jedan od najvećih karate događaja na ovom dijelu Europe. Na natjecanju su bili karatisti iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, Sjeverne Makedonije, Bugarske i Belgije.

Radioposusje.ba

OGLASI

Loading