Select Page

EKSKLUZIVNO DONOSIMO: Priopćenje o diskvalifikaciji Rastovače polje s turnira MZ Posušje!

EKSKLUZIVNO DONOSIMO:  Priopćenje o diskvalifikaciji Rastovače polje s turnira MZ Posušje!

Ekskluzivno donosimo priopćenje Organizacijskog odbora malonogometnog turnira mjesnih zajednica, sela, zaselaka i gradskih četvrti općine Posušje koji je u ponedjeljak službeno diskvalificirao ekipu Rastovače polje s ovogodišnjeg turnira.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Organizacijski odbor malonogometnog turnira je na današnjoj sjednici, 22. srpnja 2019., donio odluku o isključenju malonogometne ekipe Rastovača polje sa turnira mjesnih zajednica, sela, zaselaka i gradskih četvrti 2019., zbog neprimjerenog ponašanja od strane jednog igrača Rastovača polje a sve sukladno Pravilniku turnira u kojem izričito piše sljedeće „Ukoliko do prekida utakmice dođe krivnjom igrača od jedne momčadi, pa igra ne bude nastavljena, uslijed prekida dođe do nereda na igralištu, ta momčad će se kazniti zabranom nastupa do kraja turnira a rezultat prekinute utakmice će se registrirat 5:0 u korist protivničke ekipe“.

Organizacijski odbor je nakon samog događaja donio „Priopćenje“ u kojem smo naveli da Rastovača polje ostaje na turniru, no međutim uzimanjem detaljnih informacija od delegata utakmice te sudaca, organizacijski odbor je preispitao svoju odluku te danas donio konačno Rješenje u kojem se isključuje ekipa Rastovače polje. Ekipa Landeke idu u četvrtfinale iz razloga što ekipa Vir nije nastupila u zadnjem kolu skupine C zbog odustajanja.

Također, žalimo za odustajanjem malonogometne ekipe Vir, koja svake godine obogati naš turnir veoma zanimljivim utakmicama te se nadamo da će u budućnosti biti jedan veoma bitan natjecateljski čimbenik u veoma zahtjevnoj organizaciji kao što je malonogometni turnir.

Svjesni smo također svih drugih problema koji su svakodnevno prisutni na terenu i izvan njega, no međutim nadamo se da ćemo svi skupa u budućnosti napraviti sve da organizacija bude na najvišem nivou te da sve prođe u športskom duhu i rivalstvu a u sklopu fair play-a. Organizacijskom odboru je također cilj da sudjeluje što više malonogometnih ekipa iz naše općine, a sve to zbog uživanja u malonogometnim utakmicama, okupljanjima naše djece, a najviše zbog snažne poruke o utjecaju i važnosti športa za zdravlje i svakodnevno funkcioniranje.

Ponavljamo da Organizacijski odbor u ovom sastavu već četiri godine volonterski obavlja svoju dužnost te pozivamo sve koji žele na bilo kakav način pomoći u ovoj organizaciji dobro su došli. Ispričavamo se ako smo na bilo kakav način oštetili neku malonogometnu ekipu. Ponavljamo cilj ovog turnira je „Projekti za učenike naših škola“ a nikako nešto treće.

S poštovanjem,

Organizacijski odbor malonogometnog turnira mjesnih zajednica, sela, zaselaka i gradskih četvrti općine Posušje 2019.

Posušje.net

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading