Select Page

FOTO: Hakleri “Bobić 005” osvojili “Hercegovačke Vinjane”

FOTO: Hakleri “Bobić 005” osvojili “Hercegovačke Vinjane”

U nedjelju (24. kolovoza 2014.) završen je deveti malonogometni turnir „Hercegovački Vinjani“.

Sportsko-zabavni programo počeo je u 20:00 sati, utakmicom za 3. mjesto, u kojoj je ekipa Dado transport iz Širokog Brijega pokazala svoje znanje i iskustvo, te zasluženo osvojila 3. mjesto.

Nakon toga usljedila je „Vinjanska alka“ na kojoj je bilo 20 prijavljenih natjecatelja, a najbolji su bili Mate Nenadić i Josip Nenadić. Očekuje ih večera u restoranu „Antik“.

Finalna utakmica počela je u 22:00 sata. Ekipe „Vinjana“ i „Bobić 005“ predstavile su se u najboljem svjetlu i pokazale dobar mali nogomet. Ekipa „Bobić 005“, bila je bolja i na kraju slavila rezultatom 5 : 3 .

Svečana dodjela pehara usljedila je nakon finalne utakime. Nagradu za fair play ekipu uručio je Mate Nenadić, organizator turnira, ekipi „TipTop Team“. Nagradu za najboljeg „vođu ekipe“ uručio je Mate Lončar, organizator turnira, vođi ekipe „Dado transport“, gospodinu Dadi Šušku. Nagradu za najboljeg vratara uručio je sudac turnira Ante Lončar, golmanu ekipe „Vinjana“, Dariu Lončaru.

Nagradu za najboljeg strijelca uručio je gospodin Zoran Lončar, direktor tvrtke „Zolo Gradnja“, igraču ekipe „Vinjana“, Anti Kraljeviću. Nagradu za najboljeg igrača uručio je gospodin Tomislav Marić, direktor tvrtke „KTM Brina“, igraču ekipe „Bobić 005“, Bori Cvetković. Nagradu za osvojeno 3. mjesto uručila je gospođa Marijana Nenadić vlasnica grill-a „MŽM“, ekipi „Dado transport“. Nagradu za osvojeno 2. mjesto uručio je Predsjednik Općinskog Vijeća općine Posušje i predsjednik Mjesne zajednice Vinjani, gospodin Ivan Lončar, ekipi Vinjana. Nagradu za osvojeno 1. mjesto uručio je načelnik Općine Posušje, gospodin Branko Bago, ekipi „Bobić 005“.

Nakon toga slijedilo je izvlačenje tomble, a sretni dobitnci su osvojili vrijedne nagrade.

Glazbeni duo „Ilija i Dado“ zabavljali su veselo društvo do kasno u noć.

vinani5 vinani6 vinani1 vinani2 vinani3 vinani4

OGLASI

Loading