Select Page

[FOTO] Na Mokrom docu otvoren moderni Dribbling Sport Bar

[FOTO] Na Mokrom docu otvoren moderni Dribbling Sport Bar

Posušankama i Posušanima, ali ne samo njima, dovoljno je od danas samo reći „Vidimo se u Dribblingu“.

Ne treba se reći da se nalazi na gradskom stadionu Mokri Dolac, jer je to svima poznato. Ovo kultno mjesto u centru grada pohodit će svi, bez obzira na godine i na društveni status.

I ljeti i zimi Dribbling Sport Bar je mjesto susreta, mjesto druženja, mjesto za ispijanje kava, mjesto na kojem će te susresti prijatelje, mjesto u kojem će te se osjećati ugodno i mjesto gdje možete uživati s prijateljima u praćenju svih sportskih događaja.

Od danas će svi zaljubljenici u najvažniju sporednu stvar na svijetu uživati u praćenju svojih klubova, a pogotovo kluba koji je mnogima u krvi, HŠK Posušje.

Dribbling Sport Bar nudi vrhunsku uslugu, raznovrsnu ponudu kvalitetnih pića s ugodnim sportskim ambijentom, te se stoga nadamo da će gosti odlaziti i dolaziti s osmjehom na licu. Naravno, tu je i neizbježna lokacija, jer naš i vaš Dribbling se nalazi na “zelenom dragulju” koje je omiljeno mjesto svih građanki i građana našeg Posušja. Covid je zatvorio tribine stadiona, ali iz našeg i vašeg Dribblinga možete uživo pratiti utakmice svog kluba.

Moderan dizajn nudi pogled na stadion kroz kojeg su prošle generacije i generacije Posušana.

Posjetite nas na dobro poznatoj adresi i uživajte u vrhunskim sportskim događajima.

*SPONZORIRANI ČLANAL

OGLASI

Loading