Select Page

Trener Milin i kapetan Landeka uoči početka nove sezone!!!

Trener Milin i kapetan Landeka uoči početka nove sezone!!!

Nogometaši HŠK Posušje sutra u 17:30 h na svom Mokrom Docu igraju utakmicu 1. kola nove sezone Premijer lige Bosne i Hercegovine a protivnik će im biti Velež.

Uoči te utakmice održana je konferencija za medije na kojoj su se javnosti obratili trener HŠK Posušje Ferdo Milin i kapetan Davor Landeka.

Prvo je riječ imao trener koji je rekao: “Očekuje nas teška utakmica, dobar i tvrd protivnik. Trener je novi promijenio je malo viziju igre a mi se ne smijemo opuštati nego pokušati ići na pobjedu.”

Nakon njega riječ je preuzeo kapetan: “Očekivanja na domaćem terenu pred našom publikom su da idemo po pobjedu, za nas nema laganih protivnika moramo se dati maksimalno. Velež nas je prošle sezone pobijedio u sve 3 utakmice, tradicija je na njihovoj stranici ali tradicije su tu da se ruše.”

Sljedila su pitanja novinara, a na prvo pitanje koga nema trener je rekao da Lučić ima žute kartone i da novom igraču Bobanu nisu stigli papiri.

Upitan je trener kako je zadovoljan pripremama te je odgovorio: “Iskreno sam oduševljen sa igračima i sa radom, mi nemamo niti jednu ozljedu a to je najveći dobitak treneru nakon priprema. A zadovoljan sam jako i utakmicama protiv Varaždina i Šibenika.”

Trener je kao što znamo kada je došao najavio želju da bude plasman bolji nego prošle sezone a na pitanje misli li da ima ekipu za to sada nakon određenih priprema jasno je rekao da ima!

Kapetan je upitan jesu li se stigli uigrati s obzirom da se igrački kadar jako promijenio na što je on odgovorio: “Mislim da jesmo, vidjelo se to kroz ove prijateljske utakmice, šteta da nije bilo vremena za još koju. Pohvalio bih sportsku politiku kluba došli su dosta kvalitetni igrači i sigurno će biti pojačanje za nas.”

Radioposusje.ba

OGLASI

Loading