Select Page

Fra Mario Knezović: Žene, nemojte da vas pretvore u loše muškarce

Fra Mario Knezović: Žene, nemojte da vas pretvore u loše muškarce
Fra Mario Knezović, kočerinski župnik, u propovijedi na svetoj misi u Međugorju, govorio je o ulozi djevojke, žene i majke.

Je li moguće da je u pravu Charles Bukowski koji reče “Feminizam postoji samo radi toga da bi se ružne i isfrustrirane žene integrirale u društvo”?

U propovijedi sam jasno rekao kako su žene, unatoč hijerarhijskome ustroju, čuvarice vjere i Crkve. Žene su hrabrije od muškaraca i pratile su Isusa na putu Križa dok su muškarci pobjegli u svoj strah ili karijerizam. Onog trenutka kad kod žene prestanemo promatrati preko njihovih oblina, nego duhovnih vrlina, teka tada ćemo ih početi poštivati.

Užasavajuće je kako su ženski svijet počeli upropaštavati najviše oni koji se, tobože, bore za ženska prava! Kod bešćutnoga svijeta one su postale predmet marketinga i potrošnje. Jamčim da nitko, uz sve nedorečenosti, ne poštuje ženu kao Katolička crkva.

Svakako poslušajte ovu, mnogi kažu, neobičnu propovijed jer se o ovoj temi rijetko ili sa zadrškom govori, napisao je fra Mario u opisu videa na YouTube kanalu Agape RTV.

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading