Select Page

NEOČEKIVANA POTRAŽNJA NAVIJAČA ZA NOVIMA DRESOVIMA HŠK POSUŠJE!

NEOČEKIVANA POTRAŽNJA NAVIJAČA ZA NOVIMA DRESOVIMA HŠK POSUŠJE!

U modernom nogometu ogromna se važnost predaje sportskoj opremi i dresovima. Veliki svjetski klubovi organiziraju grandiozna predstavljanja novog dresa svake sezone, osim glavnog, tendencija je svake sezone predstaviti i potpuno novi rezervni dres, a specijalizirane internetske stranice prate samo ovaj segment nogometa i nogometnog marketinga.

I dok su europski velikani već tijekom 70-ih godina prošlog stoljeća počeli pridavati pažnju odabiru i dizajnu prepoznatljivih dresova, bilo je potrebno mnogo vremena da se nešto slično počne događati i u malim sredinama kao što je Posušje. Klub je godinama razvijao i unapređivao društven mreže i tako ljudima omogućili da dobiju sveže informacije o svom klubu. Ove godine zaljubljenici u klub otišli su korak dalje i krenulo se u podizanje marketinga pred veliki 70. jubilej kluba.

U HŠK Posušje su tako odlučili da ove sezone po prvi put u povijesti izdaju službeni dres za sezonu 2019./2020., a kako su nam izvori bliski klubu potvrđuju za veliki sedamdeseti rođendan klub će pripremiti poseban dres za tu obljetnicu. Tako je klub prvi puta u povijesti izdao vlastiti dizajn dresa i to dvije garniture(plavo-bijelu i crnu). Klub je tako omogućio navijačima i zaljubljenicima u plavo-bijeli klub kupnju dresa. Prodaja dresova službeno je krenula ima četrnaest dana, a u prvih četrnaest dana prodaje klub s Mokrog Doca prodao je više od dvjesto komada i tako u svoju blagajnu pridonio određenu svotu novca koju će uložiti u omladinski pogon kluba. Kako su iz kluba naveli za naš portal dresove ne kupuju samo Posušani, već prodaja dresova ide u Njemačku, Hrvatsku, Austriju, Švedsku i Kanadu. Iz kluba su također kazali kako je gostujući crni dres mnogo više prodavaniji od domaćeg i kultnog plavo-bijelog.

Na dresu se nalazi motiv stadiona Mokri Dolac koji je simbol grada i kluba.

Brojke možda nisu na razini velikih klubova, ali u maloj sredini pokazuju neobično velik interes. Motiv je očito pogođen, tradicija i lokalni pečat privukli su zanimanje mnogih, a odličan rad novih ljudi u klubu dodatno su podignuli interes.

OGLASI

Loading