Select Page

Hercegovački studenti iz Zagreba posjetili Općinu Posušje

Hercegovački studenti iz Zagreba posjetili Općinu Posušje

Danas je u Općini Posušje održan sastanak izaslanstva Zavičajnog kluba hercegovačkih studenta iz Zagreba predvođenog predsjednicom udruge Gabrielom Mitar s Općinskim načelnikom Brankom Bagom. Povod ovog susreta je obilježavanja 20. godišnjice rada i djelovanja spomenute studentske udruge koja će se svečano obilježiti od 8. do 10. svibnja. 2015. godine sa središnjom događajem u poznatom zagrebačkom hotelu Westin.

20. godišnjica djelovanja ZKHS-a

Studenti su Načelniku Bagi prezentirali detaljan program aktivnosti koji će se održati tijekom ove trodnevne manifestacije. Prema riječima predsjednice Gabriele Mitar, ZKHS predstavlja najaktivniju zavičajnu studentsku udrugu koje djeluju na zagrebačkom Sveučilištu i kroz svoje aktivnosti okuplja velikih broj hercegovačkih studenata koji su na studiju u Zagrebu.

Načelnik Bago je istaknuo zainteresiranost općine za sve projekte koji organiziraju mladi, te je posebno naglasio važnost povratka studenata u Hercegovinu i Posušje po završetku njihova studija. Također je rekao kako će Općina u skladu sa svojim mogućnostima financijski podržati ovu važnu obljetnicu za Zavičajnih klub hercegovačkih studenta u Zagrebu.

opcina-posusje.ba

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

Kreće anketiranje u Posušju

Anketa o radnoj snazi u Posušju provodit će kontinuirano tijekom cijele godine. Anketa se provodi...

Loading