Select Page

HŠK POSUŠJE: Limači ispratili Slogu iz Ljubuškog s 18 golova!!!

HŠK POSUŠJE: Limači ispratili Slogu iz Ljubuškog s 18 golova!!!

Prošli vikend natjecateljske utakmice su odigrale i mlađe kategorije HŠK Posušje.

Limači – nada za budućnost kluba

Posebno je odjeknuo odličan nastup limača HŠK Posušje 2004/2005. godište koji su u okviru 4. kola Hej Eronet Lige, koja se igrala u Širokom Brijegu, pobijedili NK Slogu vršnjake iz Ljubuškog „rukometnim“ rezultatom 18:0. Istakao se Josip Širić koji je postigao čak deset golova. Limači HŠK Posušje se nalaze na prvom mjestu i iz četiri odigrane utakmice imaju 12 bodova i gol razliku od 34-5.

limaci posusje

Utakmicu su odigrali i mladji limači HŠK Posušje 2006/2007. godište koji su također igrali danas u Širokom Brijegu i pobijedili NK Slogu Ljubuški s nešto manje golova, ali su isto tako bili uvjerljivi. Bilo je 6:1 za posuške „plavo-bijele“.

Slavlje kadeta, remi juniora

14. kolo FBiH Omladinske lige – Jug igrali su kadeti i juniori koji su na Mokrom Docu ugostili vršnjaka iz FK Blagaj. Kadeti su nakon gostovanja u Gackom i pobjede od 0:2pobijedili i na domaćem terenu FK Blagaj sa 2:0.Oba pogotka za domaću momčad postigao je Josip Bešlić. Juniori su nakon FK Gacka i neriješenog rezultata od 1:1 također na Mokrome Docu remizirali protiv FK Blagaja 2:2.

juniori hsk posusje

Posusje.net

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

Kreće anketiranje u Posušju

Anketa o radnoj snazi u Posušju provodit će kontinuirano tijekom cijele godine. Anketa se provodi...

Loading