Select Page

Izašao spot Ivane Bago za pjesmu “Više ni manje”!!!

Izašao spot Ivane Bago za pjesmu “Više ni manje”!!!

Ivana Bago (27), supruga poznatog hercegovačkog pjevača Ivice Bage, snimila je svoj prvi singl pod nazivom ‘Više, ni manje’ i za istoimeni singl je snimila glazbeni video spot.

Video spot je rađen u Zagrebu u režiji Daria Godiča (Cinematix Film Production) i osim Ivane u spotu se pojavljuje Antonio Marušić, poznati maneken, glumac i bivši Mister Hrvatske.

Za tekst i glazbu pobrinuo se jedan od Ivana Bagonajeminentnijih skladatelja Hrvatske glazbene scene, gosp. Jure Stanić – May, poznatiji kao skladatelj najvećih hitova Olivera Dragojevića, Doris Dragović, Tereze Kesovije i mnogih drugih.

Na prvom mjestu majka i supruga, a tek onda pjevačica

Za aranžman i produkciju je zaslužan Long Play studio iz Zagreba, pod vodstvom producenta Tome Bačurina – Lime, koji je radio mnogim poznatim izvođačima poput Ivana Zaka, Ivane Radovniković itd…

Ivana se aktivno bavi pjevanjem već punih 10 godina i nastupa sa svojim suprugom Ivicom koji joj je velika moralna podrška.

– Na prvom mjestu sam majka i supruga, a tek onda pjevačica! Naravno, pjesama će još biti, ali želim reći da mi je obitelj na prvom mjestu, a pjesme meni za dušu, pa ja to onako… laganini – rekla je lijepa Ivana.

scena.hr

OGLASI

Loading