Select Page

Humanitarna akcija „POSLUŠAJMO SRCEM“ za Antoniju Vuletić iz Drinovaca

Humanitarna akcija „POSLUŠAJMO SRCEM“ za Antoniju Vuletić iz Drinovaca

Vijeće mladih općine Grude pokrenulo je humanitarnu akciju „POSLUŠAJMO SRCEM“ za liječenje desetogodišnje Antonije Vuletić iz Drinovaca. U sklopu humanitarne akcije, 19. rujna u Gradskoj sportskoj dvorani Bili Brig u Grudama održati će se turnir „Rukometno srce – Grude 2015.”

Turnir počinje u 13:30 sati, a završava u 19 sati finalnom utakmicom koja, upotpunjena sadržajem zabavnog karaktera, čini središnji događaj.

Program turnira:
13:30 sati HŽRK Grude Autoherc – ŽRK Sinj
15:00 sati ŽRK Marina Kaštela – RK Petason Vranjic
16:30 sati Utakmica najmlađih djevojčica iz Škole rukometa „Rukomet – od prvog koraka do prvaka“
17:15 sati Utakmica za treće mjesto
19:00 sati Finalna utakmica i zabavni dio programa u kojem će sudjelovati Grudske mažoretkinje, Hrvatski plesni klub, KŠD Rakitno i Marija Tomić

https://www.youtube.com/watch?v=sSkYhB60Mps

Antonija Vuletić rođena je 16. listopada 2005. godine u Drinovcima. Prvi razred osnovne škole pohađala je u Drinovcima te se zbog liječenja s obitelji seli u Split gdje nastavlja osnovnoškolsko obrazovanje. Prije dvije godine pojavili su se prvi problemi sa sluhom koji dovode do provodne nagluhosti i teških oštećenja u srednjem uhu. Nakon toga je uslijedio niz operativnih zahvata koji joj, nažalost, nisu bili od pomoći. Daljnje komplikacije i pogoršanja doveli su do toga da je Antonija primorana na liječenje u privatnoj klinici.

Poslušajmo srcem i omogućimo Antoniji nastavak liječenja jer obitelj nije u mogućnosti sama osigurati potrebna financijska sredstva.

Pozivamo vas da u skladu sa svojim mogućnostima podržite ovu akciju. Način na koji to možete učiniti je kupovina ulaznica za turnir “Rukometno srce – Grude 2015.” koji će se održati 19. rujna 2015. g. u Gradskoj sportskoj dvorani Bili Brig u Grudama. Turnir počinje u 13:30, a završava u 19 sati finalnom utakmicom koja, upotpunjena sadržajem zabavnog karaktera, čini središnji događaj „Poslušajmo srcem“.

grude-online.info

OGLASI

Loading