Select Page

Pao ringišpil u Posušju, više osoba ozlijeđeno, dvije osobe uhićene

Pao ringišpil u Posušju, više osoba ozlijeđeno, dvije osobe uhićene

Kasno sinoć, nešto prije ponoći, na Ilijinom brdu pao je ringišpil pri čemu je nekoliko osoba lakše ozlijeđeno, nekoliko i teže pri čemu se te teže ozljede odnose na lomove.

Neslužbeno se doznaje da je u trenutku pada na ringišpilu bilo desetak osoba, a prava je sreća da nitko nije vrlo teško ozlijeđen.

Vozilima hitne pomoći osobe su prevezena u Dom zdravlja u Posušje, a nakon toga i u SKB Mostar. Neslužbeno se doznaje da se uglavnom radi o ogrebotinama, nagnječenjima i lomovima.Iz Doma zdravlja javljaju da su poziv u pomoć primili noćas u 11 i 30 sati, da je 9 osoba dovezeno u Dom zdravlja Posušje, a potom 6 osoba kolima hitne pomoći prebačeno u Mostar.

Danas su uhićene dvije osobe zbog nesreće koja se dogodila u četvrtak kasno navečer u Posušju kada je u padu ringišpila ozlijeđeno devet osoba od kojih su dvije maloljetne.

”Dvije osobe su lišene slobode zbog sumnje da su počinili kazneno djelo Izazivanje opće opasnosti”, potvrdio je za Bljesak.info glasnogovornik MUP-a ŽZH Dražan Bošnjak.

posusje.net

OGLASI

Loading