Select Page

Ispred mostarske bolnice počela akcija ’40 dana za život’

Ispred mostarske bolnice počela akcija ’40 dana za život’

Inicijativa ”40 dana za život” započela je u srijedu, 23. rujna, jutarnjom Svetom misom u 7.00 sati u Franjevačkoj crkvi svetog Petra i Pavla u Mostaru. Svetu misu je predslavio mostarski župnik fra Josip Vlašić koji je zazvao Božji blagoslov na inicijativu i sve sudionike inicijative.

Molitva se nastavila miroljubivim Bdijenjem ispred Sveučilišne kliničke bolnice na Bijelom Brijegu od 14.00 sati. Na bdijenju je od 14.00 do 17.00 sati sudjelovalo oko 40 sudionika koji su molitvom i svojim prisustvom podržali kampanju. Posebno bih željeli zahvaliti osoblju i ravnatelju SKB Anti Kvesiću, koji su podržali ovu inicijativu.

40dana_mostar_2

Zašto je kampanja važna?

Procjenjuje se da je od 1973. godine, kada je u SAD-u legaliziran pobačaj, upravom pobačajem ubijeno 48 milijuna djece. Nažalost ova brojka se svakim danom povećava i moramo nešto učiniti da bismo zaustavili sustavno uništavanje života i obitelji. Prvi korak je svakako molitva iz koje proizlaze sve druge inicijative za očuvanje života i obitelji.

40dana_mostar_3

”Stoga i ovim putem još jednom želimo pozvati na potporu, bilo dolaskom i molitvom ispred bolnice tako i osobnom molitvom kod kuće, na poslu… Trebamo vas. Obitelji vas trebaju. Boga vas treba. Budite hrabri i odazovite se!” navode organizatori.

Ukoliko nam se želite pridružiti na miroljubivom bdijenju ispred SKB-a na Bijelom Brijegu možete se prijaviti OVDJE.

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading