Select Page

JABUKA TV. EKSKLUZIVNO DOZNAJE: Koncert Miše Kovača u Širokom Brijegu!

JABUKA TV. EKSKLUZIVNO DOZNAJE: Koncert Miše Kovača u Širokom Brijegu!

Miljenik svih generacija, jedan od najprodavanijih izvođača regije, čija glazbena karijera traje više od četiri destetljeća, legendarni Mate Mišo Kovač – dolazi u Hercegovinu, ekskluzivno doznaje portal Jabuka.tv.

S hercegovačkom publikom susrest će se u nedjelju, 27. prosinca 2015. godine u dvorani Pecara u Širokom Brijegu.

Mišo će hercegovačkoj publici nakon dugo godina ponovno pjevati neke od svojih najvećih hitova poput “Ostala si uvijek ista”, “Dalmacija u mom oku”, “Ti si pjesma moje duše”, “Svi pjevaju, ja ne čujem”, “Kad pjevam, suze teku”, “Još i danas teku suze jedne žene”, “Ako me ostaviš” i brojne druge.

Mišin susret s hercegovačkom publikom organizirati će agencija PRimera, koja već tradicionalno u mjesecu prosincu u Hercegovinu dovodi neke od najvećih regionalnih glazbenih zvijezda.

”Doista nam je veliko zadovoljstvo organizirati koncert jedne ovakve glazbene veličine kakav je Mate Mišo Kovač. Pregovarali smo doista dugo i evo sada je došao taj trenutak kada možemo i najaviti koncert na kojemu očekujemo njegove brojne fanove iz BIH i Hrvatske”, kazala je Mirela Bunoza Šarac iz agencije PRimera za portal Jabuka.tv.

mate-miso-kovac

Kao gošća na Mišinom koncertu nastupit će njegova kćerka Ivana Kovač sa svojim bendom.

Ulaznice u redovitu prodaju stižu u srijedu, 28. listopada, a za one najbrže već u srijedu 21. listopada će biti pušten ograničeni kontingent od 500 ulaznica po cijenama 12 KM za parter i 20 KM za tribine.

”Budući da ulaznice za Mišine koncerte, koji su u zadnje vrijeme dosta rijetki i ekskluzivni – odmah planu, savjetujemo da se požurite po svoju i iskoristite povoljnije cijene”, poručuju iz agencije PRimera.

U pretprodaji, koja će trajati do isteka zaliha, a najdalje do 27. listopada, ulaznice se mogu kupiti isključivo na info pultu Mepas Mall-a i online preko kupikartu.ba.

Portal Jabuka.tv je ekskluzivni medijski pokrovitelj koncerta.

(www.jabuka.tv)

OGLASI

Loading