Select Page

Jakov Begić: 24. izdanje Ljubuškog karnevala donosi mnoštvo zabave!

Jakov Begić: 24. izdanje Ljubuškog karnevala donosi mnoštvo zabave!

Maškare su preuzele ključ Grada Ljubuškog i njime će vladati do 27. veljače kada će biti održan 24. Ljubuški karneval.

Ključ Grada preuzeo je Meštar Jakov Begić, ujedno i gost  ‘Vijesti plus Običnog radija, iz Karnevalskog društva Prolog sa suradnicima, a predali su im ga gradonačelnik Vedran Markotić i predsjednik Gradskog vijeća Tihomir Kvesić.

Ljubuški karneval bit će održan u nedjelju, 27. veljače, a najavljen je i dolazak pet karnevalskih skupina iz Hrvatske, dvije skupine iz Slovenije i jedna iz Crne Gore.

Međunarodna karnevalska povorka od Osnovne škole Marka Marulića do Centra malih sportova krenut će u 12:30 sati, a u 13:00 sati planirano je održavanje središnjeg programa u Centru malih sportova. Tu će biti predstavljene karnevalske skupine, dodijeljeni suveniri bivšoj vlasti, a na kraju će biti proglašene najbolje karnevalske skupine te će biti spaljen Marko Karneval.

Prije početka povorke gradonačelnik Vedran Markotić primit će u svom uredu predstavnike međunarodnih karnevalskih skupina.

Program se nakon toga seli u Prolog gdje je program počinje u 16:00 sati, a u 19:00 sati planiran je bal pod maskama, a sve će završiti dodjelom Nobelove nagrade za najbolje maske u 22:00 sata.

https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/1217400451&color=%23ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true

OGLASI

Loading