Select Page

KN “Posušani” organizira veliku humanitarnu aukciju za malog Luku

KN “Posušani” organizira veliku humanitarnu aukciju za malog Luku

Klub navijača “Posušani” prati sve sportske događaje, a osobito Hrvatske reprezentacije. Sad je već postalo i tradicionalno da se na utakmica Hrvatske nogometne ili rukometne reprezentacije nađe zastava koja promovira naše malo mjesto, a odgovorne možemo tražiti u ovom klubu zaljubljenika u sport.

No, osim navijačkog karaktera, vrijedi istaknuti njihov humanitarni rad. Sve češće se odazivaju na humanitarne akcije te nastoje pomoći onima kojima je pomoć uistinu potrebn. Ovog puta došli su na ideju organiziranja aukcije gdje će prodavati svoje dragocjene dresove, a sav prihod ići će za liječenje malog Luke, koji ima samo 1.5 godinu i potrebna mu je koštana srž. Luka boluje od leukemije i trenutno se nalazi na liječenju u Njemačkoj. Lukino porijeklo je iz Posušja i to je posebno potaklo naše sugrađane na ovu akciju.

Prva aukcija je počela sinoć, a sve informacije o sinoćnjoj aukciji i svim daljnjim aukcijama koje su u planu možete pratiti na facebook stranici Klub navijača “Posušani” , a mi vam u foto galeriji donosimo neke od dresova koji će se prodavati na aukciji.

Ako želite i sami posati dio ove hvalevrijedne skupine, možete se učlaniti i navijati za omiljene ekipe, a uz sve to činiti dobra dijela.

Posušje. Info

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

OBAVIJEST PČELARIMA

Obavještavaju se pčelari s područja općine Posušje da ažuriraju podatke o stanju pčelinjih...

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA DODJELU SREDSTAVA ZA FINANCIRANJE PLANINARSKIH OBJEKATA PS...

Loading