Select Page

POSUŠKI STROJ NASTAVLJA MLJETI: Brotnjo – Posušje 0:2

POSUŠKI STROJ NASTAVLJA MLJETI: Brotnjo – Posušje 0:2

Danas se igralo 3. kolo Druge lige Federacije jug u kojem se sastali vječiti rivali Brotnjo i HŠK Posušje. Nogometaši Posušja su slavili rezultatom 0:2.

Strijelci su bili Dario Stiić i kapetan Toni Kovač. I u trećoj utakmici ove sezone plavo-bijeli su potvrdili klasu i nastavili dobru igru od prošle sezone. Gosti su od prve minute imali incijativu na terenu i stvarali prigode pred golom Čitlučana i zasluženo upisali nova tri boda.

Prvi na ljestvici

Posušje je u tri utakmice ove sezone postiglo osam golova uz samo jedan primljeni, a nakon ovog kola ostaju na prvom mjestu ljestvice.

U sljedećem kolu na Mokri Dolac dolazi ekipa Tomislava, momčad protiv koje je prošle sezone oboren rekord u posjeti jedne utakmice Druge lige FBiH. Ne sumnjamo da će taj rekord ponovno biti oboren sljedeći vikend. HŠK Posušje i Mokri Dolac to zaslužuju.

Juniori slavili, kadeti doživjeli poraz

U 5. kolu Omladinske lige Jug juniori i kadeti HŠK Posušje ugostili su HNK Branitelj iz Mostara. Kadeti su bili bolji rezultatom 3:2, dok su juniori poraženi 1:2.

Uvjerljivi početnici i pioniri

Ovaj vikend su svoje susrete odigrali pioniri i početnici HŠK Posušja a gostovali su u Drinovcima i zabilježili uvjerljive pobjede. Početnici su bili bolji rezultatom 0:5, dok su pioniri slavili 0:3.

Posusje.net

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

Kreće anketiranje u Posušju

Anketa o radnoj snazi u Posušju provodit će kontinuirano tijekom cijele godine. Anketa se provodi...

Loading