Select Page

Koncert filmske glazbe usijao vruće Posuško lito

Koncert filmske glazbe usijao vruće Posuško lito

Na prostoru ispred zgrade Općine Posušje sinoć se održao Koncert filmske glazbe. Donio je zvuke poznatih autora filmske glazbe, čije su note obilježile filmove jednako kao i njihova režija ili glumci u filmu.

Na događaju, na kom se tražila stolica više, publika je mogla uživati u djelima Enia Morriconea, Nina Rote, Arsena Dedića, te niz hitova poznatih soundtrackova iz filmova kao što je Rocky, Dobar,loš zao , Blues Brothers, Poslije sumraka…

Nastupili su Kućni bend Filmske Glazbe, Rock-Akademija Posušje, muška i ženska klapa Zvizdan, prof.Ante Bonić, Manuela Maša Žulj, Jurica Tolo, Ina Čamber i Mate Slišković, Gabrijel Miličević, te gosti iz Imotskog Get Vintage.

Koncert se održao u sklopu Posuškog lita, uz potporu Općine Posušje, a pripremili su ga mlade snage srednjoškolaca povodom druge godišnjice emitiranja emisije Filmska glazba na Radiju Plus. Oni koji nisu mogli biti na platou ispred Općine, koncert su mogli slušati u izravnom prijenosu na Radio Posušju.

opcina-posusje.com

OGLASI

PRODAJA STANOVA I GRAĐEVINSKIH PARCELA

[slb_exclude]Investitor izgradnje, društvo Domusgradnja oglašava prodaju stanova i građevinskih parcela. U novoformiranom naselju u Ulici Mile Bošnjaka (Jukića njive) u tijeku je izgradnja višestambene zgrade s ukupno 16...

Loading