Select Page

Košarkaški prvaci na prijemu kod načelnika

Košarkaški prvaci na prijemu kod načelnika

U četvrtoj utakmici finalne serije doigravanja za prvaka lige Košarkaškog saveza Herceg-Bosne, koja se odigravala krajem proteklog mjeseca, KK Posušje pobijedio je HKK Grude, te tako s ukupnih 3:1 u pobjedama osvojio naslov prvaka Herceg-Bosne.

S obzirom na ovaj izvrstan uspjeh danas je u općinskoj vijećnici upriličen susret košarkaških prvaka s načelnikom Antom Begićem.Načelnik je uputio čestitke i zahvale igračima, upravi kluba i trenerima na uloženim naporima koji su doveli do ovog iznimnog rezultata, a koji ujedno znače i promociju Posušja i posuškog kraja. Uputio im je i riječi daljnje podrške.

„Općina Posušje je, kao i dosada, na dispoziciji, u okviru svojih mogućnosti, u podupiranju rada svih športskih kolektiva u općini Posušje, a posebno onih koji ostvaruju zapažene rezultate kao Košarkaški klub Posušje.“

Također im je poželjeo uspješan nastavak budućeg rada.

Trener Robert Jurišić zahvalio se načelniku na upriličenom prijemu i čestitkama. Kako je kazao, vjeruje da će i u budućnosti KK Posušje ostvarivati ovako dobre rezultate. Osvrnuo se i na ulazak u Premier ligu BiH. S obzirom da to iziskuje dodatna materijalna sredstva, izrazio je nadu će se uz pomoć cijele zajednice, uspjeti se osigurati uvjeti za normalan rad KK Posušje u društvu najboljih.

OGLASI

Loading