Select Page

Rakitno – Malo mjesto Velikog SRCA U akciji “Prijatelji za Žaru”

Rakitno – Malo mjesto Velikog SRCA U akciji “Prijatelji za Žaru”

Prošlog vikenda, 9. svibnja 2021. godine u Rakitnu je održan humanitarni turnir u beli pod nazivom „Prijatelji za Žaru“. Prihod od cijelog turnira je namijenjen za pomoć u liječenju Žarka Markote Žare koji je krajem prošle godine iznenada doživio teški srčani udar. Nakon liječenja u SKB Mostar Žara je premješten u Zagreb na nastavak liječenja u najsuvremenijoj klinici gdje se nalazi i danas. Kako doznajemo od obitelji, Žara se oporavlja i potrebno je nastaviti rehabilitaciju kroz dulji period, a to sve iziskuje dodatna novčana sredstva koja sami nisu u mogućnosti osigurati.

U tom trenutku u ljudima se budi onaj najiskreniji poriv da se pomogne drugome u nevolji, te nekoliko Žarinih najbližih prijatelja i suigrača u beli koju je rado igrao, pokreće ovu humanu akciju kako bi pomogli. Ubrzo se ova akcija proširila i dalje od zamišljenih krugova pa se uključuje i dosta društava, cafe barova, lokalnih tvrtki i pojedinaca kako domaćih tako i inozemnih sa svojim prilozima. Posebno emotivno je bilo u nedjelju kada je i održan turnir i druženje u svadbenom salonu „Mašić“ u Rakitnu. Uz obilje hrane i pića tražio se stol više za igru kako bi što više prijatelja moglo sudjelovati i pridonijeti ovoj plemenitoj akciji.
Organizacijski odbor humanitarne akcije „Prijatelji za Žaru“ se iskreno zahvaljuje u ime cijele Žarine obitelji svim dragim ljudima koji su na bilo koji način podržali i pridonijeli da se ova akcija uspješno privede zacrtanom cilju.

U nadi i vjeri, da će se Žara potpuno oporaviti i uskoro biti s nama na nekom od sljedećih turnira, svima od srca hvala!


ORGANIZACIJSKI ODBOR

OGLASI

Loading