Select Page

Krešić još jednom posušku publiku ostavio bez daha

Krešić još jednom posušku publiku ostavio bez daha

U okviru manifestacije “Posuško lito” večeras se publici predstavio Ivo Krešić monodramom „Otirač“, kojoj, kroz niz glumačkih transformacija, prikazuje probleme koje tište malog čovjeka u današnjem vremenu. 

Posuška publika je uživala u Krešićevoj izvedbi „Otirača“, kaže njegovoj diplomskoj predstavi.

Na početku predstave Krešić, zajedno s publikom, čeka predstavu, pa je otkazuje, pa ponovno dolazi, proživljavajući što sve glumac proživi dok na scenu izađe.

Ovaj autorski tekst mostarskog glumca na svojstven i humorističan način izazvao je salvu smijeha, prikazujući ponašanje političara i sve ono što nosi taj lik, običnog čovjeka koji služi za sve povlaštenim osobama, zatim činovnika, profesora, bankara…

Krešić je nakon predstave izrazio zadovoljstvo načinom na koji je publika prihvatila njegovu interaktivnu monodramu „Otirač“ u kojoj se glumac obračunava sa negativnim pojavama u društvu s ciljem da to donese katarzu, a ne nervozu.

Posupka publika je dugotrajnim i toplim pljeskom zahvalila mladom glumcu na satu uživanja u umjetnosti, u glumi, u predstavi koju joj je podario mladi glumac Ivo Krešić!

OGLASI

Loading